| Biby a întrebat:

Am o problema destul de grava. Sper sa aveti rabdare sa cititi pana la sfarsit.Eu cu prietena cea mai buna,Daria vrem sa stam impreuna in banca anul acesta.Dar un "prieten" de al nostru vrea sa stea cu mine sau cu ea banca si daca nu stam cu el o sa spuna tot felul de lucruri despre noi dirigintei:k ne copiem temele de la sfarsit,cand si el le copiaza,ca nu ne facem temele,ca vorbim mult in banca ca sa ne mute,ca nu venim cu camasa alba si blugi la scoala etc. Iar doamnei de romana,care pe mine si pe Daria ne place, o sa-i zica ca n-am citit nimic in vacanta, dar de fapt noi am citit 2 carti, iar el n-a citit nimic.Si o sa spuna la toti profesorii lucruri neadevarate despre noi ca sa avem media generala 8, iar el 10.Deci intr-un cuvant ne amininta daca nu stam una dintre noi impreuna cu el in banca.Chiar nu stim ce sa facem...i-am zice dirigintei maine cum ne santajeaza,dar cu siguranta nu ne-ar crede pentru ca Edy e preferatul ei, deoarece face meditatie la ea si e foarte cuminte acolo, cand in realitate e invers.Iar noi chiar vrem sa stam anul asta impreuna in banca pentru ca suntem cele mai bune prietene.In plus el e foarte enervant,incearca sa te dea jos din banca in timpul orei, iti ia stiloul din mana etc.
Chiar nu stiu ce sa fac, pentru ca nu vreau sa spuna nimic despre noi ca dupa aia profesorii sa ne urasca si sa avem note mici.
Va rog daca ati putea sa raspunde pana maine ar fi perfect.
Funda!

3 răspunsuri:
| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Daca as fi in locul tau nu miar pasa de ce ar spune si as sta deoarece macar stiu ca indiferent de ce va zice nu este adevarat!
Succes!

| WizKhalifaa a răspuns:

Nu are ce sa va faca. Daca voi va vedeti de treaba la scoala profesori nu se vor uita in gura baiatului.
Uniti-va si nu mai asculta-ti ce spune pamfletul ala ca doar gura e de el.El nu o sa va parasca pentru ca e constient ca atunci si voi o sa vorbiti despre el. Nu uitati, cainele care latra nu musca. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună. O situaţie cam complicată...dar se poate rezolva. Discuţi cu părinţii tăi despre băiatul acela, şi poate ai tăi vor rezolva problema şi cu doamna dirigintă. Încearcă să le explici părinţilor că diriginta ta nu te înţelege, iar ei vor putea să vorbească cu ea în privinţa asta.
Sper că te-am ajutat. Pa-pa.