| marina11 a întrebat:

Am o problema destul de mare
Madalin-fostul
Ureche-prietenu de`a lui Madalin care ma place
Claudiu-alt baiat care ma place
Ieri cand am fost prin oras m`am intalnit cu Ureche Madalin si Claudiu si am ramas cu ei.
Madalin si Ureche am facut un pariu:care ma saruta primul ramane impreuna cu mine.
Ureche si Claudiu au plecat vreo jumate de ora timp in care m`am sarutat din greseala cu Madalin, dar imediat dupa asta m`am prefacut ca nu s`a intamplat nimic laughing
Dupa ce au venit si cei doi m`am asezat pe banca si langa mine s`a pus Ureche.Eu ma uitam in spate si cand m`am intors cu fata Ureche m`a sarutat.Eu nervoasa, dar in acelasi timp multumitabatting eyelashes am plecat.Pe drum am facut ca toti dracii laughing) ma bucuram asa tare pentru ca imi cam place de Ureche si el si-a dat seama si a venit dupa mine.Am mers intr-o scara am vorbit si dupa mi-a zis : Ma mai pupi o data?batting eyelashes Eu : Nu laughing
Apoi am mers in drum spre casa bineinteles ca a venit toata droaia dupa mine laughing) Si am gresit intentionat drumul pentru ca nu aveam chef sa vina noaptea sa bata pe la geam laughing)
Apoi am mers inapoi la banci si am mai stat acolo.Madalin se strofoca sa`mi fure un sarut da nu reusea laughing)
TOATA ASTA A FOST IERI
AZI :
Eu am stat cu o prietena in parculet si ei au stat pe banca.
Ureche venea la mine si radea de Claudiu care facea spume; a gura de gelos ce era dupa faza de ieri laughing))
Ureche se ruga de mine sa-l pup macar pe obraz laughing Ca sa-l faca gelos pe Claudiu da eu n`am vrut.
Apoi, tot Ureche ma lua in scara si imi zicea : Pe cine alegi pe mine sau Madalin? Si eu ziceam : Niciunul. Si el ma lua in brate si voia sa ma sarute.
Madalin voia doar sa ma sarute el nu ma intreba nimic.
Problema e ca eu pe Madalin l`am iubit dar acum doar il plac ...pe cand Ureche...sarutul acela m`a facut sa simt ceva si da, incepe sa`mi placa din ce in ce mai mult
Dar azi cand eu si Ureche eram in scara Madalin i`a zis prietenei mele ca Ureche isi bate joc de mine
Eu l`am intrebat pe Ureche da el a zis ca nu`i adevarat.
i-am dat numarul meu si a zis ca ma suna in seara astabatting eyelashes
Stiu ca nu e o intrebare si ca nu sunteti obligati sa cititi atat de mult laughing dar simteam nevoia sa spui cuiva asta
Sfaturi puppy dog eyes va rog
Multumesc

2 răspunsuri:
| Jodelle a răspuns:

Dreptate are Kranci, stai fata cuminte la banca ta si lasa-i pe aia, ceva imi spune ca toti isi cam bat joc de tine si nu-ti dai tu seama... (am mai intalnit cazuri).

Răspuns utilizator avertizat