| tedditod a întrebat:

Am o problema destul de mare.Tocmai m am intalnit cu un tip pe care l am cunoscut online. Parea un baiat de varsta mea in poze dar era unul cu barba. Nu vrea sa imi spuna cati ani are. Se pare ca a pus pozepoze altuaia!?!?!?!? Oricum vrea sa ne mai intalnim in realitate. Nu stiu daca ar trebui sa i acord vreo sansa.

7 răspunsuri:
| foreverunicorn a răspuns:

In niciun caz!
Tu stii ce se intampla la sfarsitul povestilor astora? Viol. Apoi dispare.
Fac asta cu o gramada de fete si sincer nu pot sa cred ca unele se lasa pacalite. Din moment ce te-a mintit cu privire la varsta, are multe de ascuns.
O sa iti spuna ca esti speciala, ca esti frumoasa, ca te iubeste. Nu-l crede.
Banuiesc ca esti minora, nu?
Ai grija. Poti spune parintilor. Stiu ca e greu, dar te pot ajuta. Sa nu cumva sa-i dai date personale. Iti recomand sa blochezi persoana asta. E pentru binele tau.
Bafta.

| KamaSutra a răspuns:

NU! Nu trebuie sa-i mai acorzi nicio sansa, este un escroc care nu vrea decat sa profite de tine, indeparteaza-te cat mai repede de el!

| Mellie00 a răspuns:

De ce ai face asa ceva? De ce te-ai intalni cu un strain de pe internet? Esti extrem de naiva daca nu ai realizat ca incearca sa iti castige increderea, astfel incat mai tarziu sa iti poata face rau. Stai departe si fa tot posibilul sa nu mai interactionezi cu el vreodata in niciun fel.

| Suck a răspuns:

Eu nu stiu cum poti fi asa credula si usoara de minte. Fa ce vrei.

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Ai mare grijă cu această persoană. Poliția Română chiar a postat un videoclip despre facebook cum că ar fi un pericol.iar întrebarea reprezentativă, e ceva gen: Tu cui îi dai accept?
Nu fii naivă și nu pune botul la orice, poate fi periculos.
O zic spre binele tău.
O seară plăcută și ai grijă!

| Spe??lGirl a răspuns:

Blocheaza-l cat mai repede, cu lucrurile astea nu e de glumit.Te-ai bagat intr-o incurcatura, asta poate fi vreun obsedat, orice.Sterge-l de pe facebook si in cazul in care il mai vezi in realitate evital cat mai mult, ca s-ar putea sa ii sara dracii ca l-ai blocat si s-ar putea sa iasa urat.Ai grija!

| Liviu a răspuns:

Dragut, si ne mai miram de ce atatea violuri laughing Dai inainte, intalneste-te cu el, de ce crezi ca incearca sa para ceea ce nu e? Ca tu sa nu il recunosti. Poate acum e chelios fara barba, te violeaza, dupa laughing adopta alt stil.Cand rama idestul de mult timp cu un 'stil' lumea te recunoaste happy si ii vine greu sa se obisnuiasca c utine