Paieu cred ca ar trebui sa te duci la ea sa ii spui daca vrea sa fie cu tine ii spui ca pentru ea te-ai duce la sala ai face orice sa fii cu ea si vezi ce spune
funda?
In relatia asta pe care ti-o doresti,tu tii cont doar de tine,vad...
Cum arati,ce vrei sa faci ca s-o cuceresti...Dar la fata nu te gandesti...ea e intr-o relatie deja.
Stii tu ce simte ea pentru acel baiat si cat isi doreste sa fie cu el?
Primul lucru de care trebuie sa te asiguri cand vrei sa ai sanse cu o fata,este ca ea sa nu aiba inima "ocupata"!
Nu incerca vreodata sa desparti o pereche,le merge bine,le merge rau,lasa-i in pace,sa se desparta singuri sau nu,pentru ca roata se poate intoarce si o poti pati si tu vreodata!
Fata e deja intr-o relatie si nu are importanta nimic altceva.
Daca tu vrei sa slabesti,ok,fa-o pentru tine,nu pentru ea.
Si, daca ai sanse, se va vedea in timp.
Dar nu cauta sa o desparti sau sa insisti, fetele care au o relatie nu au ochi pentru cei din jur, sa stii...
Nicio sansa. Si tu esti copil, si ea este copila, trebuie sa va maturizati in gandire mai intai, nu sa va creasca muschii sau alte cele.
Mai Ando te-ai intrebat daca ei ii place felu tau de a fi si nu cum arati tu?
Nu este o rusine ca arati astfel asadar daca ea te place te accepta asa cum esti. Daca tu vrei fa cev ti-ai propus si cand o sa te vada o sa isi dea seama cat de mult ti la ea. Eu unu cred ca ai sanse ..Mult succes
PS:ala cu 5 ani mai mare o sa o lase
Genu asta de relatii nu prea merg
,
Daca e deja cu un tip mai mare mai bine te lasi pentru ca o fata care nu te place pentru cine esti nu te merita si ea pare superficiala. Calca-ti pe inima si trece peste. Iar daca vrei sa slabesti sa o faci pentru tine nu pentru ea.