Buna Am sa-ti spun ca desi sunt cam mica, m-am gandit cum ar fi sa-i cunosc parintii prietenului. De fapt, am exersat in oglinda cum sa le vorbesc si sa ma comport.
Poarta ceva lejer dar nu vulgar(logic), in care sa te simti tu bine. Despre machiaj, doar daca este nevoie, dar sa nu fie strident.
Comporta-te normal, ca si cum ai vorbi cu niste prieteni. Nu trebuie sa-ti fie teama de parintii iubitului, pentru ca au fost si ei tineri si au trecut prin asta, deci probabil ca iti vor intelege emotiile. Daca iti pun diferite intrebari, raspunde-le sincer si nu sta pe ganduri Fii exact cine esti si daca nu ai fi in preajma lor, pentru ca daca isi creeaza o prima impresie placuta despre tine nu e bine sa dai cu sutul in tot dupa desi nu cred ca se va intampla. Cu prietenul tau ar trebui sa te comporti normal, sa va uitati unul la altul, sa va tineti de mana si lucruri tandre daca vrei, sau doar sa purtati o conversatie. Nu te apuca sa-l saruti pe acolo sau sa te urci pe el in vazul parintilor(nici nu cred ca aveai de gand, dar iti spuneam ).
Sunt sigura ca totul va fi ok, n-ai de ce sa-ti faci griji Bucura-te de ziua in care-i vei cunoaste familia si lasa emotiile. Doar il vei avea pe el alaturi si va fi cu tine mereu. Nu uita sa fii tu si te vor placea Distractie placuta, succes
Fuu tu insati, nu are rost sa incerci sa fii ce nu esti, daca asa esti naturala, comporta-te la fel, important este sa-i cunosti si gata.
Nu te imbraca prea vulgar, de exemplu ai putea purta o rochita eleganta(nu prea decoltata si ici foarte scurta), machiaj... daca se poate fara e cel mai bine, dar daca totusi trebuie, ceva foarte discret.
Fii foarte respectuoasa, calma, zimbitoare si propune-le ajutorul(de ex daca aseaza masa).
Pai du-te cat mai naturala adica nu te machia ff strident...cat mai putin vizibil. fata naturala e mai frumoasa decat cea machiata. imbraca-te decent. nu prea decoltat sau cu fusta mini apreciaza bunul simt
e tot ce pot zice
Fi tu insati cred ca e cel mai bine bafta! si sa ai noroc sa iti dea ceilalti o idee mai buna ca eu nu stiu ce sa iti zic decat ceea ce as face eu in in locul tau si mai am o idee suna la french kiss poate ei stiu mai bine pup:*
Buna Iuly!
Fii naturala, asta este raspunsul!
Imbracate intr-o tinuta comoda dar chic, cu un machiaj discret dar proaspat.
Atunci cand esti intrebata, raspunde cu lejeritate dar cu respect.
Cand esti langa el, impreuna cu parintii lui, fii deschisa la conversatie, stai langa el, il poti stange de mana, discret, nu sunt indicate saruturile sau dulcegariile.
Fii relaxata si naturala!
Mult noroc!:*
Imbrakate da de obicei. dar nu prea vulgar. . sa nu prea va sarutati. adica mai deloc in fata lor doar pe obraz. vorbeste frumos ai grija. :* o sa fie bine. odata ce ajungi acolo si. ii vezi ca sunt sociabili o sa iti treaca emotiile si o sa te duci si a 2 oara cu drag
Ancutzica99 întreabă: