"Îl iubesc, dar nu ne-am văzut niciodată." Patetic.
Cum poți sa fi atrasa de cineva care nu e deloc interesat de tine?!
Mai bine l-ai lasa in pace, oricat de mult l-ai iubi. Baiatul daca te place, iti va scrie, iar daca nu, nu mai umbla dupa el ca nu esti tu un caine care cerseste dragostea cuiva care nu vrea sa i-o dea. Si eu am avut asa o chestie, dar e cu happy ending. Prin gimnaziu mi-a placut de un baiat cu 2 ani mai mare decat mine. Teoretic noi ne cunosteam, parintii nostri fiind foarte buni prieteni, dar noi doi nici macar nu ne salutam cand ne intalneam pe holuri. In scurt timp, a devenit un "crush" si nu pentru ca arata super wow sau ca-i milionar sau ceva de genul. Am simtit ca intre noi poate fi ceva. Imi placea cum se imbraca, cum vorbeste, cum rade. Imi placea el, ca om. Pana la urma, m-am saturat sa ne tot ignoram si m-am dus la el si am vorbit despre aspectul asta. Aici m-am riscat, facand, ca fata, primul pas. Dar am vrut doar sa vad daca ma ignora dintr-un oarecare motiv si l-am intrebat direct, el raspunzandu-mi ca ii era de fapt rusine si ca si el voia sa ma intrebe acelasi lucru. Apoi am devenit cei mai buni prieteni si in prezent suntem impreuna si inca nu mi-au disparut fluturasii din stomac si emotiile care ma trec cand il vad.
Dar din povestea ta, nu stiu daca va avea un fappy ending. E o prostie sa astepti ca dragostea sa vina de pe Facebook sau Instagram. Iesi afara din ecranul telefonului si intra in realitate. Degeaba ii trimiti tu mesaje sau inimioare pe insta, trebuie sa vorbiti fata in fata ca sa-l vezi cum reactioneaza cand te vede, sa vezi daca e dezinteresat sau nu. Dar mai bine lasa-l in pace. Pare genul ala de baiat, fuckboy, dupa care sunt moarte toate fetele si el isi poate alege din oricare fara sa se mai straduiasca. Iar genul asta de baiat, in cele mai multe cazuri te fac sa suferi.
Doamne, sunt in aceeasi situatie. Difera foarte foarte putin. Eu stiu cine e, in primul rand. Dar, ma rog, vorbim despre tine. Am niste idei dar nu am curaj sa le incerc. Daca sunteti in aceeasi scoala, megi la el la clasa "accidental". Daca il vezi, "impiedica-te" de el tot din greseala. Da-i mesaj, cerandu-i ajutorul cu privire la ceva. De exemplu, vrei sa editezi o poza nu stiu cum si nu ai programe de editat bune, sau alte chestii, poate teme, nu mai stiu. Asa ai ocazia sa vorbesti cu el. La 12 noaptea, poate era obosit, poate nu. La ora aia, cred ca baietii isi pierd mai usor interesul. Si eu daca citesc ceva tarziu, las cartea sau revista dupa 1 minut deoarece simt ca nu ma pot concentra. Trimite-i o poza de la magazinul tau preferat, cu niste haine, intrebandu-l daca ii plac. Asa va sti ca parerea lui conteaza. Sper ca te-am ajutat. Apropo, in ce clasa esti? Eu sunt in gimnaziu si il plac pe crush din grupa mica de la gradinita, deci eu nu cred ca am sanse. Fundita? Nu ma supar daca nu. Bafta cu viitorul sot!