Se mai intampla. Stiu o persoana care la fel ii s. a intamplat. Trebuie sa ia in consideratie ca esti fata. Lucrurile astea se intampla la fiecare pas. Cred ca l-a deranjat, dar nu atat de mult incat sa se supere pe tine sau astea. Suna. l si cere. ti scuze. si poti sa ii spui ' sper ca nu ai o parerea proasta despre mine acum' o sa fii sigura
:*
Ca esti nebuna su suferi cu capul rau.
ai probleme la mansarda.
nu ca sar fi intamplat asa ceva.pentru ca nu e adevarat.mai intai vomita pe tine, apoi...deci e clar ca pui intrebari la caterinca.
hai dispari ca incep sa ma plictisesc si de tine.
nexttt
5 stupid...moamaaa
ce darnici sunteti
sarutmana`:*
ce sa va fac... daca nu realizati ca DEDE pune intrebari sa faca pe ea de ras cand ii raspundeti
nici nu ma mai obosesc
stau si ma intreb de ce dracu nu aveti grija? daca absorbantele nu sunt eficiente pentru tine de ce nu folosesti tampoane? de ce nu le schimbi regulat? mai ales daca iesi afara din casa si te intalnesti cu iubitul tau.
e destul de penibila faza.eu in locul tau m-as fi luat si as fi plecat si nu l-as mai fi cautat.sincer...
ar trebui sa iti ceri iertare de la el, sa ii explici de ce s-a inramplat asa. unii baieti sunt intelegatori, altora li se pare scarbos. e un lucru normal sa ai menstruatie, ceea ce nu este normal este faptul ca nu te protejezi asa cum trebuie.asta tine de igiena.
data viitoare sa fi mai atenta si sa ai grija la lucrurile astea sau macar nu sta in bratele lui.
adevarul este ca e dezgustator. sper sa dai peste un baiat intelegator care sa nu se fi speriat sau scarbit.ai toate sansele sa nu mai vrea sa te vada in viata lui.
Nu si-a facut o parere poasta despre tine daca la asta te gandesti. S-a intamplat sunt sigura ca el a luat in considerare acest fapt ca fiind un accident ce ii se putea intampla oricui. Stai linistita a fost un accident.succes. fundita?
Stai linistita ca nu e mare chestie. Pentru mine, cel putin, nu prea ar conta. Doar m-ar amuza chestia asta. Acum depinde de persoana. O sa uite cu timpul, zic eu. Se mai intampla.
Una la fel de buna ca pana acum.doar nu te considera proasta pentru ca s-a intamplat asta. e doar un accident.
Mai ar trebui sa inteleaga ca esti fata. tu te gandesti cum e sa aiba si baietii menstuatie? asta e acum ce sa facem daca noi fetele suntem mai speciale. inceraca sa vb cu el si sa ii spui ca iti pare rau. dar tine minte niciodata cand esti pe stop nu purta pantaloni de culoare deschisa.asa daca te patezi macar nu se vede.
si apropo izabella03 nu mai rade ca nu ai dc ...se vede ca nu ai minte. ce dq tu nu esti fata. stai acum si critici lumea. si dede nu o asculta p ea ca nu stie ce zice.