Accepta-te asa cum esti, multe ar vrea sa arate ca tine, oricum te vei mai dezvolta cu timpul
Si daca esti inalta, ce? La 1, 66 nu esti foarte inalta! Adica la varsta ta avem 1, 71 si nu am mai crescut si nimeni nu mi-a zis ca-s inalta. -.-
Daca cei din jurul tau sunt pitici nu inseamna ca tu esti inalta.
Nu te ma simti complexata, pentru ca probabil o sa gasesti oameni noi la strand si fiind mai inalta te considera mai mare si mai matura si poti impune respect.
Sincer,si eu as vrea sa fiu mai inalta. daca esti inalta atragi mai multe priviri. tot ce conteaza este sa fii increzatoare in tine si sa te simti bine in pielea ta. nu-ti mai fa complexe pentru ca odata cu adolescenta o sa te ingrasi si dupa o sa vrei sa slabesti
Intr-adevar sunt multe fete care ar vrea sa fie ca tine, nu ai de ce sa fi rusinata de asta, e foarte frumos sa fi inalta.Tu nu sti ca toate modelele sunt inalte?
Sa fi inalta este foarte farumos deoarece poti purta multe haine care te avantajeaza si mai ales daca esti si slaba! Eu as vrea sa fiu inalta ca si tine... Bucura-te ca esti inalta deoarece multe fete ar vrea sa fie ca tine. :*