anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problemahappy. Eu am 16 ani si imi place de un baiat de 18, dupa cate am auzit de la prietenii lui...si lui ii place de mine, dar problema e ca el nu face niciodata primul pas, iar eu nici atat. Ce as putea face ca sa fiu cu el? Nu imi spuneti sa sa il intreb eu pe el...ca nu am curajhee hee

Răspuns Câştigător
| seby8873 a răspuns:

Ei bine vorbeste cu prietenii lui si spune-le sa il trimita intr-un loc anume dupa ceva (nu conteaze ce... orice) iar in acel loc o sa fi tu sa il astepti asa ca si cum te faci ca ploua si daca iti place asa de mult iar el nu face nici un pas atunci tu ar trebui sa pui punctul pe i cum se spune si spune-i direct in fata fara ocolisuri..."vrei sa iesim intr-o seara?" si gata sau daca nu atunci mai iesi si tu cu el si cu gasca lui in cate o seara si asa o sa ajungeti sa vorbiti

3 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Folositi un intermediar pana spargeti gheata de temeri inutile. Si arata putina flexibilitate, va trebui sa va completati pe viitor: daca nu face unul o chestie, atunci ori o face celalalt ori gasiti pe altcineva care sa o faca dar cu un pret cam marewinking

| dutzu_1283 a răspuns:

Ia initiativa

| oak_5233 a răspuns:

Mely incearca sa ii dai de inteles ca vrei sa ieshi cu el si cine stie poate va face primul pashappyhappyhappyhappy