E mai complicat. Taică-meu stia toate cacaturile ce le vorbeam cu iubitul și habar nu aveam de unde. De multe ori auzeam zgomote in telefon. și tot felul de chestii ciudate, interferente.
Si taca tu e vreun spion rus crezi?
Desi este posibil ceea ce spui tu, cu siguranta tatal tau nu are puterea necesara sa faca asa ceva.Mai plauzibil pare sa fi platit o prietena de`a ta sa-i spuna ceea ce faci tu.
Nu, nu a plătit pe nimeni. Tatăl meu lucrează la SRI...
Supeeeer. Vreau sa te cunosc! Mereu mi-am dorit un tata care sa ma invete cum sa spionez, chestii :O
Nu stiu cum sa iti povestesc, dar cam ce ai putea sa faci e sa vorbesti cu el pe net.In plus, cam ce ai putea spune la politie/abonament "tati e la S.R.I si imi asculta telefonul pe bune? in plus omu nu face nimic ilegal, e practic abonamentul lui.Dar poate e curios cate degete baga fiesa, sau unde a ejacu.lat prietenul ei. P.S nu tie frica ca intra si pe net? ar fi cam lame sa iti citeasca intrebarile
Am aflat destul de curând asta. habar nu aveam. însă, chiar dacă lucrează acolo, tot nu îmi explic cum de naiba îmi asculta telefonul.