anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema! eu mai demult i-am blocat idul unui prieten, Ionut, ii stiam parola, iar intr-o zi ne-am certat si i-am blocat idul.desigur acum el face crize si da vina pe mine ca eu am fost(jumate din clasa lui ii stie parola)i-am spus ca nu sunt eu dar el nu ma crede! ei bine eu nu i-am spus nimanui ca eu am fost, nici macar celei mai bune prietene ale mele.azi am intrat pe idul lui si am vorbit cu un baiat care stiu eu ca este cel mai bun prieten a lui ionut, i-am cerut lui ala parola de la id si el mi-a dat-o! normal pentru ca el credea ca sunt cel mai bun prieten al lui! acum amandoi au ramas fara id! si desigur ca amandoi dau vina pe mine! dar nu pot sa dovedeasca ca eu am fost! ce sa fac acum? deja ma scot din sarite cat tot zic la toti ca eu am fost! mi-e frica [virgula] ca pana la urma o sa ma dau de gol. dati-mi niste sfaturi!

P. S. le-am facut toate astea celor doi pentru ca si ei mi-au facut multe surprize neplacute in trecut.

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pai, cum adica au ramas fara id? Le-ai schimbat passul? Altceva nu prea ai avut ce face pentru ai lasa fara id. Vrei sa te lase in pace? Pune inapoi passurile initiale si iti vor da pace. Iar pe viitor nu te mai razbuna pentru prostii din trecut.Bafta!

| gynutza_5762 a răspuns:

Bine le-ai facut.

dar stii sa le deblokezi id-ul. fale asta ca pe urma ei sa creada ca pur si simplu...asta a fost. sau pana la urma spune-i lui "ionuT" ca ai auzit mii de zvonuri ca nu stiu cine a facut asta si sa nu mai spuna despre tine cand nici are cum sa dovedeask. oriqm. daca jumate din clasa ii stia arola... ce fel de ratat mai este si asta sa-si dea parola de la id l toti. laughing))).

incearca cat poti tu de mult sa nu te di de gol. dai in kolo oh go on