anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am o problema.Eu si el ne conoastem de 2 ani si 2 luni. Totul a inceput frumos si de la simpli prieteni am ajuns la adevarati iubiti de poveste.Am impartit si bune si rele.Ai mei il cunosc de cand eram prieteni si am fost toti 4 de Craciun,Paste etc. Bunicii lui au fost candva primari,iar inainte sa ne cunoastem noi doi,ai mei parinti au fost rau inselati de buncii lui (le-au luat multi bani pentru intocmirea unor acte pentru o casa nou construita)care atunci nu ne cunosteau si nici noi pe ei. Datorita bunicilor lui care le-au bagat in cap niste prostii alor lui despre mine, cum ca as sta cu altii ..Noi suntem departe unul de celalalt si daca ei nu o sa-i mai permita sa vb cu mine, ar insemna sa ne vedem peste 4 luni cand ma voi muta si eu in acel oras. Daca nu, niciodata nu ne vom mai vedea.Credeti ca voi mai fi vreodata fericita? Credeti ca vom mai putea fi impreuna? Fara el viata mea nu mai are culoare.Cine ma mai ajuta, cine ma mai sprijina? Nu suport ce s-a intamplat!

Răspuns Câştigător
| EliiAmphetamine a răspuns:

Ar trebui să încercați să vorbiți online. Așa, distanța nu va fi o problemă. Știu că va fi greu, dar stai liniștită... În cele din urmă tot vă veți întâlni. Tot ce contează e faptul că vă iubiți. happy

3 răspunsuri:
| croissant a răspuns:

Buna! As zice ca el nu are nicio vina pentru greselile bunicilor. Dar ti-as sugera sa comunici si cu familia ta. Daca te intelegi foarte bine cu mama ta roag-o sa iti dea un sfat nu ca de la mama fiica si ca prietene. Bafta pentru luarea decizilor corecte.

| CherNadya a răspuns:

Am discutat cu ai mei despre asta, tocmai de asta urmeaza ca peste 4 luni sa ma mut in acelasi oras cu el.Ei nu au ce face.Nu stiu ce o sa facem.Plangem si el si eu.Astazi a plecat caci era nevoit.Parintii lui ii spun sa renunte la mine si nici nu ma cunosc, nici nu au idee. Daca umblam cu altii cum spun ai lui mai asteptam ca proasta sa vina si sa imi petrec timpuo cu el.De un an e o relatie la distanta si am rezistat totusi, dar asa nu stiu daca o sa mai pot.

| pinkystyleツ a răspuns (pentru CherNadya):

Eu zic sa incerci sa gandesti cat mai pozitiv pentru ca si el daca tine asa mult la tine te va astepta, 4 luni e un nimic, daca chiar va iubiti happy. Puteti vorbi online ca sa mai alinati dorul, telefon etc. Bafta!happy