Nu e asa usor, daca pur si simplu te gandesti la motiv si-ti trece. Fiecare om percepe altfel depresia/anxietatea, are motivele lui. Eu de exemplu stiu exact ce am si cauza si nu a disparut de cateva luni bune, fiind constienta. Singura metoda (in cazul in care nu iti poti permite sa mergi la un psiholog) este sa incetezi sa mai asculti muzica care te intristeaza, cu versuri triste, sa iti gasesti activitate si nu sa stai tot timpul in casa pe calcualtor. Iti sugerez sa iesi in gasca cu prietenii, o sa te ajute, mai uiti de ale tale, te mai iei cu altceva, auzi altceva. pe mine ma ajuta de aceea nu rezist sa stau o zi intreaga in casa, trebuie sa ies undeva, cu cineva.
Trebuie sa te imbarbatezi singur. Viata are frumusetile ei. Avem si perioade mai proaste, dar trecem peste. Ne impunem lucrul asta. Nu este o problema mintala, ci mai mult emotionala. Promite-mi ca o sa zambesti mai mult.
Trebuie sa te regasesti. Trebuie sa vezi unde e tristetea la tine in suflet. De cd apare care e cauza
Apoi gandeste-te la asta si va trece daca realizezi de ce apare atunci totul va trece
croissant întreabă: