anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o problema foarte grava va rog sa cititi, de duminica am primit un mesaj de la unul ca imi place de tine, chestii. el era pe cosmote si folosea mesaje din alea amuzante de la serviciul ce mai faci si zilnic mi-a trimis mesaje pana azi si eu ii spuneam mereu sa inceteze ca nu il cunosc si asa mai departe.pana cand azi dupa amiaza, ma intreaba daca vreau sa ne cunoastem eu ii spun nu si ii spun hai pa nu intelegi si asta l-a deranjat si mi-a trimis un mesaj lasa ca te vad eu prin oras.si o sa pun mana la pa? intelegeti ce vreau sa spun si la final a pus semnul intrebarii iar eu l-am amenintat cu politia si acum am primit mesaj te-ai suparat, am glumit papusica. ce handicapat e. iar dupa cateva minute de la mesajul primit da un beep cu nr ascuns, si eu nu i-am mai spus nimic nici ca mai zic ceva. voi ce credeti? mersi

Răspuns Câştigător
| Yuliana17 a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine este sa its schimbi nr de telefon,sau sa nu ii mai dai absolut nici o atentie nu ii mai raspunde la avansuri nici cu da nici cu nu. Daca vede ca nu ii raspunzi o sa cedeze, iar datoria lui ca orice barbat este sa incerce! Asa ca ai grija cu cine te incurci evita persoanele necunoscute, mai ales cei care its cer prietenia prin telefon...

2 răspunsuri:
| Skorpiooo a răspuns:

Sunt multi de genul. Stai linistita. Caterinca proasta. happy

| pwp a răspuns:

Eu zic sa arunci cartela si sa-ti iei alta.Sau daca esti pe abonament nu-i mai raspunde! Lasa-l sa sune pana moare cu telefonul in mana.La un moment dat va inceta happy
Succes happy