anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema foarte mare: Aproape toate fetele de la mine din clasa fac parte din corul scolii si eu nu. In fine, nu asta e problema. Problema e ca pe 26 februarie ele trebuie sa mearga cu corul nu stiu unde ca sa cante, evident. Si pe 26 februarie este petrecerea de ziua mea! Deabea azi mi-a spus una din fetele de la cor care este si cea mai buna prietena a mea. Si m-as supara chiar foarte rau ca majoritatea fetelor invitate sa nu vina la ziua mea. M-am gandit la tot: locatie, haine, accesorii, pantofi, coafura, invitati, invitatii, mancare, tort, suc, muzica etc. si mi-ar parea rau sa fi muncit atat si sa nu vina nimeni. Ziua mea este de fapt pe 24 februarie, dar nu pot sa o fac decat in weekend din cauza scolii. Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| Piiink a răspuns:

Heyi nu stiu pe cat cade 26 sambata sau duminika thinking daca kade sambata fa. o duminika iar daca cade duminika fa. o sambata sau daca nu potii asa da petrecerea inainte sau dupa ce vor merge ele la cor laughing sau unde se duk big grin! app La multi anii! :X Fundita? si vot? puppy dog eyes

| AndaWest a răspuns:

O poti serba cu o sambata sau duminica inainte, sau dupa data de 26 si asa se rezolva tot

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Pai o poti face cu un week inainte de ziua ta de ex in 19. si poate asa prietenele tale vor fi alaturi de tine

| emillie a răspuns:

Dar vineri ce are daca ti-o ti, sau sa zicem duminica? Daca nu amana pe weekendul urmator, daca iti doresti chiar asa mult ca ele sa fie prezente.Nu dramatiza si nici nu da vina pe ele, pentru ca pana la urma corul e cor si asta e.

| zanesiprintese a răspuns:

Fara suparare, dar imi pari putin egoista!
Fetele TREBUIE sa mearga cu corul, ceea ce nu inseamna ca NU VOR sa vina la ziua ta... Cel mai bine iti serbezi ziua mai devreme, sau mai tarziu. Cred ca si fetele ar vrea sa fie prezente la ziua ta, dar corul nu se poate amana.

La multi ani si tot ce-ti doresti!