Parintii tai si ai lui s-au cam pripit in tragerea concluzilor.Ca in reclama aia la suc:"O sa avem un nepotel!"
Vorbeste cu mama ta si el sa vorbeasca cu tatal lui. Poate ca reusiti sa ii calmati inainte sa trimita invitatiile la nunta
Scurt si la obiect:mama, tata, doamna si domnule eu nu sunt impreuna cu acest baiat, nici macar nu-l plac asa ca va rog scutitzi-ma de aceste subiecte de discutii legate de-o asa zisa prietenie virtuala intre mine si el!
Hmm. ei vorbeau serios cand ziceau de nunta?
zi clar. " nu aveam nici o legatura unul cu celalalt. "
Gasesteti un prieten. si prezintal parintilor. asa vor sti ca nu e adevarata faza cu tipu ala de 16 ani
Hei.:*. Trebe sa faci 2 lucruri importante care o sa le atraga atenti si o sa inteleaga. 1. Nu il mai bagi in seama pe tipul ala il ignori.Indiferent de situatie mergi cu el acasa ii vorbesti asa din scurt. 2.Trebe sa vorbesti cu mama ta si sa-i spui tot daca nici mama ta nu te intelege atunci asta e.Stai draga calma ca nu te marita nimeni la 13 ani. Daca cu mama ta nu merge il iei pe tatal tau si ii spui.Si ca sa inceteze trebuie sa fi rece cu tipu ala ca pana la urma de la voi doi a inceput tot.Il ignori te faci ca nu-l vezi ca nu e prin preajma.
Zii ca daca nu inceteaza cu vorbele alea te omori . glumeam )
pai e destul de aiurea... ai putea sa il eviti de fiecare data cand vine la tine. adica cand vine uh sa pleci afara . si sa nu mai vb cu el ( asta macar cand sunt de fata parinti vostri ) ca sa isi schimbe oarecum parerea ...
... si cand mai vb ei asa despre voi nu mai baga in seama. pleaca pur si simplu de langa ei...
sper sa te ajute la ceva ceea ce am zis te'am pupat
Andrei67y5 întreabă: