| Mistic_6261 a întrebat:

Am o problema foarte mare. Deci, mie imi place un baiat mai mare de 16 ani. Eu am doar 13, dar suntem prieteni de familie. Vine des cu ai lui la mine acasa. Nu prea cred ca realizeaza ca exist... Adica pentru el sunt un fel de bebe si asta ma deranjeaza. Inaintea vacantei, intr-o zi, la scoala, nu stiu cu cine s-a batut el si s-a zgariat pe gat sau ceva de genul, iar in ziua aceea am venit cu el acasa pentru ca ai lui erau deja acolo. Mama i-a spus mamei lui ca-l plac si asa au tras ele concluzia ca cica eu sunt cu el si ca eu l-am zgariat pe gat. Radeau si faceau planuri de nunta! Cred ca e cam nebunie, adica nici macar nu suntem majori. In timpul asta tata fierbea de nervi si toata vara m-a tocat la cap si daca eu sau el incercam sa spunem ceva imediat ne sare la gat. Ei sunt total convinsi ca noi suntem impreuna si ca cine stie ce am mai facut! Nu stiu cum sa le spun ca NU E ADEVARAT! Nici pe mine si nici pe el nu il asculta. Si dupa toata chestia asta nici nu mai imi place de el. Am realizat ca nu e asa cum pare. Adica ma invinovatea doar pe mine, ca cine stie ce am spus eu si ca am parinti nebuni si ca eu sunt nebuna si cate altele! Ce sa fac sa scap de ei? Aveti ceva sfaturi?

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Parintii tai si ai lui s-au cam pripit in tragerea concluzilor.Ca in reclama aia la suc:"O sa avem un nepotel!"laughing
Vorbeste cu mama ta si el sa vorbeasca cu tatal lui. Poate ca reusiti sa ii calmati inainte sa trimita invitatiile la nuntarolling on the floor

| Lora a răspuns:

Scurt si la obiect:mama, tata, doamna si domnule eu nu sunt impreuna cu acest baiat, nici macar nu-l plac asa ca va rog scutitzi-ma de aceste subiecte de discutii legate de-o asa zisa prietenie virtuala intre mine si el!

| Andrre a răspuns:

Hmm. thinking ei vorbeau serios cand ziceau de nunta?laughing straight face
zi clar. " nu aveam nici o legatura unul cu celalalt. thinking "

| Mariiia a răspuns:

Gasesteti un prieten. si prezintal parintilor. asa vor sti ca nu e adevarata faza cu tipu ala de 16 ani thinking

| Elle_4800 a răspuns:

Hei.:*. Trebe sa faci 2 lucruri importante care o sa le atraga atenti si o sa inteleaga. 1. Nu il mai bagi in seama pe tipul ala il ignori.Indiferent de situatie mergi cu el acasa ii vorbesti asa din scurt. 2.Trebe sa vorbesti cu mama ta si sa-i spui tot daca nici mama ta nu te intelege atunci asta e.Stai draga calma ca nu te marita nimeni la 13 anilaughing. Daca cu mama ta nu merge il iei pe tatal tau si ii spui.Si ca sa inceteze trebuie sa fi rece cu tipu ala ca pana la urma de la voi doi a inceput tot.Il ignori te faci ca nu-l vezi ca nu e prin preajma.happy

| Byushka a răspuns:

Zii ca daca nu inceteaza cu vorbele alea te omori rolling on the floor. glumeam laughing)

pai e destul de aiurea... ai putea sa il eviti de fiecare data cand vine la tine. adica cand vine uh sa pleci afara happy. si sa nu mai vb cu el ( asta macar cand sunt de fata parinti vostri ) ca sa isi schimbe oarecum parerea happy...

... si cand mai vb ei asa despre voi nu mai baga in seama. pleaca pur si simplu de langa ei...

sper sa te ajute la ceva ceea ce am zis happy te'am pupat kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...trage-i o puta si la urma ii spui"adio"laughing