| danutz_1048 a întrebat:

Am o problema foarte mare legata de o fata si nu stiu cum sa procedez.Eu sunt foarte zapacit de ea.adica o plac foarte mult.Si ea da cateva semne dar nu sunt sigur.De mult timp stau dupa ea si am ajuns la o concluzie.Eu nu ma pot face cu ea pentru ca nu stiu sa (sarut cu limba)si imi este si foarte frica ca am sa ma fac de ras.Asta e cam jenant...dar.baietii ma incurajeaza zicandumi ca nu am ce pierde si plus de asta nu am sa stau toata viata dupa ea.In concluzie pe mine ma intereseaza cum sa sarut cu limba.Ma poate ajuta cineva va implor.sad

Răspuns Câştigător
| Ellen_7403 a răspuns:

Incearca sa fi foarte delicat, sa nu uiti regulile de baza legate ed igiena, respiratia sa fie cat mai placuta, apoi daca este primul sarut alege un cadru romantic, de preferat sa fie pe o banca oricum nu conteaza. O prinzi de mana te apropi de ea nu o piezi din priviri, inchizi ochii iti inclini capul, iti apropii buzele te joci putin cu ele, apoi le intredeschizi pe ale ei si bagi usurel limbuta, te joci putin cu ea l ea in gura, o scoti, ii prinzi buzele cu buzele tale, tot ca intr-un joc, oriqm sa nu fie brutal, ci dulce.Mainile le poti folosi in jurul gatului ei sau o mangai usor pe fata, sau te descurci tu.
sper ca te-am ajutat:*

2 răspunsuri:
| diduxx a răspuns:

Buna Danutzhappy
Cu chestia asta nu te poate ajuta nimeni.Tu singur o sa-ti dai seama ce trebuie sa faci cand o sa te saruti cu o fata o sa ai senzatia aia de deja vu cu toate ca nu ai mai facut asta.
Nu-ti mai face griji:*.De aceeasi chestie ma temeam si eu dar totul s-a rezolvat.Asa o sa se intample si la tine iti garantez:*

| danutz_1048 explică:

Da.Am cautat si eu pe google si am gasit ceva ceva.In capul meu e usor, chiar frumos, dar in practica...Plus ca sunt si foarte timid abia stau langa ea.Am mai avut si alte relatii, ca orice pusti dar nu cu...sarut,sarut.Doar o joacahappySi imi este si foarte fricasad. Deacum am sa incerc sa le pun in practicawinking! Va multumesc:*:*