| ProblemaGravaa a întrebat:

am o problema Grava. cred ca o sa radeti 2 zile si peste 1 saptamana o sa ma vad in top 10 intrebari haioase.deci nu stiu cum sa imi exprim problema asa ca o fac cum cred eu:

va zic pe scurt problema si dupa o sa dezvolt: ma doare anusu

Dezvlotata:sunt baiat am 14 ani si de vreo juma de an ma doar anusu. adica mai mult dupa ce fac "Treaba mare"happy

parca ma inteapa intr-un fel si ma ustura nu stiu care e cauza. de multe ori ma doare si fara sa fac "treaba mare"laughing ma inteapa intr-un mod toatal neplacutstraight face.si nu mai rezist. chiar in momntul asta ma doare de mor de asta am apelat la acest site TPU. acum nu stiu cum sa explic. anusu are parca niste umplaturi acolo. dupa ce te "caci" in partea dreapta cand ating cu ceva acolo. cu hartie igienica sau cu alceva ma doare de mor. NU radeti e o problema delicata. care ar fi cauza raspuns rapid va rog. stau si 45 de min pe Wc. l

Răspuns Câştigător
| Lime a răspuns:

Naspa...Cel mai bine e sa mergi la medicul de familie.
Uite, citeste asta, poate te ajuta : http://www.sfatulmedicului.ro/Hemoroizii-si-fisura-anala/durerea-anala_6448

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ai hemoroizi.
Spune-le parintilor fara nici o jena si mergi rapid la medic!
Ma si mir cum rezisti,e foarte dureros!
Ca sa-ti calmezi durerea foloseste Hemorzon unguent,calmeaza dar nu vindeca.
Medicul iti va spune tot ce e necesar, nu e o rusine, trebuie sa ai un regim alimentar prin care sa eviti constipatia.
Mergi la medic!

| znstr a răspuns:

E de ras mai mult exprimarea,nici de cum problema. Tata avea ceva de genul,un furuncul sau nu stiu cum se numea si a trebuit sa-l opereze. Acum nu vreau sa te sperii sau ceva. Incearca sa faci dusuri mai dese, nu cu apa fierbinte iar dupa baie sa te dai cu crema de galbenele in locul respectiv. Daca asta nu merge, spune-i maica-tii si du-te la doctor. :d

| Anduuu a răspuns:

Nu stiu care poate fi cauza dar nu te sfii sa vorbesti cu parintii, buniciii si sa mergi la medic! El va descoperi cauza si iti va da un tratament bun! Daca ti-e rusine de painti(nu ar trebui dar se mai intampla) roaga un prieten sa mergeti la spital! Multa bafta si sanatate!

| Maria_7883 a răspuns:

Buna!
Te sfatuiesc sa te duci la medic. Surioara mea a avut aceiasi problema.Este foarte grav ca stai de atat timp fara sa spui nimanui. Daca nu incerci sa rezolvi problema acum, mai tarziu se va inrautati.Invingeti rusinea si teama, apoi spune-le alor tai. Clar nu stiu sa iti spun ce ai, nu sunt medic, acum depinde de la caz la caz.
Numai bine!

| JusTme_2312 a răspuns:

Cred, nu stiu sigur, dar cred ca ti s-a facut furunc, ar fi bine sa mergi la medic sa te consulte. pa pa

| ionut1369 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la un medic.Amuzant sau nu e de gluma cu chestii din astea

| DexterKill a răspuns:

Ai hemoroizi mosu du-te cat mai rapid la doctor

| Andu_7395 a răspuns:

Ai auzit de o inventie noua.numita doctor? stai si scrii pe situri.

suna a hemoroizi.

| flow a răspuns:

Ai luat`o la maro de vreo juma de an?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du te la farmacie si cere hermezon ca ti trece

| d1aVoLo a răspuns:

Frate du-te la un medic

| ShinigamyBoy a răspuns:

Unii chiar respira aerul degeaba...oh go on