| ProblemaGravaa a întrebat:

am o problema Grava. cred ca o sa radeti 2 zile si peste 1 saptamana o sa ma vad in top 10 intrebari haioase.deci nu stiu cum sa imi exprim problema asa ca o fac cum cred eu:

va zic pe scurt problema si dupa o sa dezvolt: ma doare anusu

Dezvlotata:sunt baiat am 14 ani si de vreo juma de an ma doar anusu. adica mai mult dupa ce fac "Treaba mare"happy

parca ma inteapa intr-un fel si ma ustura nu stiu care e cauza. de multe ori ma doare si fara sa fac "treaba mare"laughing ma inteapa intr-un mod toatal neplacutstraight face.si nu mai rezist. chiar in momntul asta ma doare de mor de asta am apelat la acest site TPU. acum nu stiu cum sa explic. anusu are parca niste umplaturi acolo. dupa ce te "caci" in partea dreapta cand ating cu ceva acolo. cu hartie igienica sau cu alceva ma doare de mor. NU radeti e o problema delicata. care ar fi cauza raspuns rapid va rog. stau si 45 de min pe Wc

Răspuns Câştigător
| ICH_7846 a răspuns:

Hemoroizi cel mai probabil. Nu e deloc bine ca te doare de jumatate de an. Poate fi foarte grava, depinde in ce grad esti. Vorbeste de urgenta cu parintii si un medic. Poti sa faci infectii foarte grave.

3 răspunsuri:
| emima a răspuns:

Luna trecuta m-am confruntat cu acceasi problema si aveam hemoroizi zile parintilor tai problema ta ei stiu ca trebuie sa apeleze de urgenta la medic

multa sanatate!

| Dany3l16 a răspuns:

Du-te la doctor ma baiatule zile parintilor.

| Andreea_8844 a răspuns:

Nu inteleg de ce nu vb cu parinti tai si sa mergi la un medic, poate ai hemoroizi si o sa iti trebuie tratament cel mai bine consulta un medic sau dc nu incearca sa mergi la farmacie sa iti iei crema pentru hemorizi.