Si de ce nu ai spus daca esti fata sau baiat? La baieti cand incep problemele de genul deja 90% din cazuri se stie ca e calvitie si e ireversibila.
La fete e discutabil. Nu pot eu sa pun diagnostic ca nu sunt medic dar daca ai incercat de toate si nu a mers se poate sa fie vorba despre o alopecie, mai mult sau mai putin serioasa. Nu ai zis daca parul s-a rarit, daca ai observat zone in care a cazut tot parul. Poate doar ti se pare ca iti cade mult pentru ca e normal sa pierzi par zilnic, nu 100 fire pe zi cum se zice ca mi se pare o prostie, dar acolo cateva fire nu sunt de speriat. Eu sincer iti spun ca numai niste consulturi serioase la dermatologi, mai multi nu unul, ar putea sa te lamureasca
Crescina fiole este cel mai bun pentru caderea parului, dar si pentru parul subtire / fragil.
Mulțumesc! Voi testa, însă după ce vorbesc cu un dermatolog. Am tot încercat și de la Yves Rocher, am o listă lungă haha. Am auzit și de forcapil, dar mă gândeam că ar trebui să vorbesc cu dermatologul mai întâi, n-am mers niciodată.