| SaNdYy a întrebat:

am o problema.imi plac multi baietii, desi am iubit, dar eu nul insel.la scoala mereu vad numai baietii draguti si nu ma pot abtine de la a ma indragosti de ei. dar problema e ca ma indragostesc de baietii care au fost fostii mei iubitii.si eu mama despartit de ei... ce sa fac? DAU FUNDA CELUI MAI BUN RASPUNS!

2 răspunsuri:
| PuffIQDin99 a răspuns:

ACuma suntem la acelasi nivel.la mine fix asa mi se intimpla chiar la momentul dat, b nu stiu am primit niste sfaturi ca trebuie sa fii insutsi cu cel care iti place cel mai tare!

| Daniela_9685 a răspuns:

Uite, si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine! happy Ceva de genu'... am prieten, si nu stiu, imi plac alti baieti, dar nu vreau sa il insel! ei bine, din moment ce ai prieten ramai cu el, pentru ca. daca o sa te desparti de el, la un moment-dat o sa observi ca te indragostesti si de el happy. si atunci ce poti sa faci.ca nu prea ai ce! acesta este sfatul meu. eu una asa am facut, acum daca iti mai zboara ochii dupa vreunul dragut, nu-i nimic, ca si lui ii scapa dupa multe, happy! Sper ca te'am ajutat happy :* mult noroc