anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema: Imi place de un baiat, vorbesc cu el ne-am si intalnit [noi nu suntem din acelasi oras]. El mai vine prin vizita la o ruda de a sa pe aici. Vorbim de aproximativ 2 luni, si-a dat seama ca il plac si a zis ca si el ma place. La inceput m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna dar am zis sa o luam mai usor fiindca eu vara asta am si examenele. Acum nici eu nu stiu ce sa mai cred despre el. Zice ca ma palce ba ca nu ma place. ori ca glumeste! Nu-mi place atitudinea asta de smecher pe care o are uneori [exista si momente cand ma alinta]. Acum el mi-a povestit ca o fata din orasul sau vrea sa fie cu el si el nu stie ce sa faca. Eu i-am zis ca de mult il plac, i-am promis si un sarut dar de fiecare data cand ne vedeam el era ocupat cu nu stiu ce trebuie si de fiecare data se anula [seara si el era dezamagit]. Acum insa vreau sa fie doar al meu nu mai conteaza! Ce sa fac sa il atrag? Sa nu se mai gandeasca la fata aia? Dati-mi un sfat! Nu vreau sa fiu prea directa. sunt si sensibila putin mai timida dar simt ca si el ma place! Va rog ce sa fac sa nu mi-l ea aia? Ma astept la orice si eu chiar il plac muult! sad

Răspuns Câştigător
| loma a răspuns:

Pai spune-i ai putea sa il saruti si atunci totul va veni de la sine ...si incearca sa nu mai fi asa de timida saruta-l cu tupeu si atunci daca te place o sa-ti ceara sa fi-ti impreuna, iar daca nu asta inseamna ca nu te place deci nu te panica vei gasi si alti baieti care or sa te place
succes!

2 răspunsuri:
| DubstepQueen a răspuns:

Intreaba-l printr-un joc(adevar provocare procente tupeu foc sau sarut)tongue eu asa am aflat ca ma place un baiat si acum chiar imi dovedeste asta.Incearca asa.
BAFTA!

| clawdyutzu a răspuns:

Fii naturala. daca nu te place asa cum esti nu are rost