Te temi de cum o sa reactioneze?
Nu trebuie sa fii asa. Sunt parintii tau. O sa inteleaga mai ales pentru ca ai note asa de mari.
Incearca sa le spui totusi dar nu asa direct, mai pe ocolite. "M-am gandit cum ar fi daca as mai avea o pereche de blugi".
Zau asa. Ce se poate intampla? Nimic. In cel mai rau caz poate un refuz. Dar asa e un inceput. Sigur o sa iti cumpere :3
PS: ca am citit pana aici? Au fost intrebari mai lungi si foarte plictisitoare, a ta este foare buna
Da, intr-adevar e o chestie mai delicata daca nu ai o relație buna nici macar cu parintii cu care ar fi trebuit sa te simti cel mai confortabil. Nu te panică, fiecare problema trebuie sa aiba o rezolvare. Daca chiar nu poți comunica cu ei, poti merge la psihologul scolii. Ajuta foarte mult sa stii. Nu e nicio rusine ca cineva sa meargă la psiholog. (Si eu am fost) Suntem in secolul 21 si nu mai e nicio chestie ciudata daca apelezi la ajutorul psihologului. El te poate intelege si ajuta in ceea ce vrei tu. Este o persoana care daca te duci la ea primesti atenția cuvenită.
Nu ar trebui sa-ti fie rusine sa le ceri ceva parintilor tai, cel putin nu in cazul asta. Când ei vor sa-ti cumpere ceva, incearca sa le spui ce-ti doresti.Tu esti o fata inteligenta, daca ii vezi ca se descurca greu si situatia nu permite, incearca sa ai rabdare. Sunt sigur ca ei vor sa-ti cumpere de toate.
mia100خوبصورت întreabă: