| DeEuTzA_2553 a întrebat:

Buna
am o problema
in clasa 5 a venit o noua colega la noi in clasa.eram cele mai bune prietene pana in clasa a 7 cand s-a imprietenit cu alta colega de-a mea. ea pur si simplu m-a lasat la o parte. acum in classa a 8 vine din nou la mine sa vb si chestii deaste dar eu nu prea o mai suport
va rog ajutati-ma
cum sa ii spun sa nu se supere pe mine?
sau cum sa o fac sa se schimbe?
eu nu prea o mai suport pentru ca ea s-a schimbat :anturajul, a inceput sa fumeze si chestii din astea.
ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| Loovee a răspuns:

Nu prea cred ca vrea sa fiti donou prietene...
Cu siguranta e o parasuta straight face
Vrea sa se imprieteneasca cu tine pentru ca are nevoie de bani pentru tigari si alte lucruri si vrea sa te bage si pe tine in lumea ei murdara.Nu cred ca mai e vorba de suparare.Nu.i spui nimic. Pur si simplu nu o iei in seama si asa ea va vedea ca nu vrei sa va reimprieteniti. Si daca se supara ce? Supararea nu. i pe bani. Iar daca esti o fata mai tupeista ii poti spune in fata ca nu vrei sa fiti prietene din nou.
Gandeste`te bine la viitorul tau.Sa te imprietenesti cu ea poate duce la distrugerea viitorului tau. Fundahee hee?

4 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Pentru inceput, incearca sa nu o mai privesti cu alti ochi.Omul trece uneori prin diferite schimbari mai mult sau mai putin bune.Treaba cu anturajul e problema ei si nu s-ar schimba pentru tine, probabil pentru nimeni. Tu trebuie sa faci ceea ce e bine si sa o accepti asa cum este, dar in acelasi timp iti vezi in continuare de drumul tau, daca ma intelegi.

| Mihai7best a răspuns:

Daca ea ti-a intors spatele inseamna ca nu ti-a fost o prietena adevarata asa ca poti face acelasi lucru sau sa vorbesti si sa o aduci pe linia buna adica sa nu mai fumeze si sa isi schimbe anturajul daca vrea sa fiti din nou prietene big grin

| daiana a răspuns:

Spune-i ca te deranjeaza ca tu sa fii de rezerva.
nu ti se pare normal sa vina la tine dupa 1 an.
intr-un fel ar trebui sa o ajuti sa se schimbe.
pune-i conditii:
de ex: daca vrei sa redevenim cele mai bune prietene ca inainte lasa-te de fumat si schimba-ti comportamentul pentru ca nu esti tu.
spune-i ce simti, ce ai pe suflet...
bafta! love struck
esti intr-o situatie mai complicata. :*
dar sper sa se termine totul cu bine. love struck

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Spune-i ce ne-ai spus și nouă.