Buna!
1. Daca asculti Linkin Park nu esti emo, iar ei nu ar trebui sa-ti spun despre ce asculti tu, pentru ca nici tu nu i-ai zis nimic de ceea ce asculta ea.
2.Fiecare asculta ce vrea, daca tot vrei sa-i spui ceva fa-o fata in fata, nu pe mess sau mai stiu eu unde
3.Si faza cu emo, da aici decizi tu, fiecare crede altceva
Succes! nu stiu daca te-am ajutat dar. :*
Pai te-ai certat cu ea? daca nu poti vorbi cu ea si sai spoi ca nu te intereseaza ce fel e adam lambert si o prt de-a mea e obsedata dupa cum candta si stiam ca e gay dar am lasat-o in pace nu prea conteaza cum e omul dar daca are o voce super asta e!
poti sa-i zici ca tu nu ai judecato daca are nu stiu ce mel in tel si nu iai spos nimic ca sa nu se simta prost dar fara saprovocati o cearta
Nu m-am certat cu ea dar acum nu mai suntem la fel de apropiate.recunosc ca i-am spus ca mama mea a vazut un baiat pe un post de muzica, care era foarte talentat. dupa care am mers si am cautat mai multe imformatii pe net.eu vroiam sa ii spun, dar cand am vazut ca ii place Linkin Park si am realizat ca m-a mintit nu i-am mai zis.recunosc ca m-i-a fost putin frica sa ii spun ca imi place Adam Lambert dupa tot incidentul cu Twilight.
P.S.multumesc mult pentru raspunsuri
Spuneai ca Diana it este prietena.In cazul acesta ar trebui sa o intelegi si ea sa te inteleaga pe tine. Daca ei ii place Linkin Park si tie iti place Adam Lambert e foarte bine.Nu toata lumea are aceleasi gusturi. E totusi o problema pe care, probabil, nu ai observat-o. Tie nu ti-a placut cand Diana ti-a ascuns faptul ca ii place Linkin dar crezi ca ei i-a placut cand a vazut ca si tu ii ascundeai faptul ca iti place Adam? adica, ea nu ti-a spus ti-ai dat seama singura, dar nici tu nu ai spus nimic, ci doar ai facut id-ul si ea a vazut, atunci si-a dat seama si ea.Cred ca sunteti kit.Ar trebui sa vorbiti si sa lamuriti ca niciuna n-a procedat corect.Impacati-va si sa vezi ce frumos e dupa aia.Si nici macar nu e o problema serioasa de aceea nu ar trebui sa fie un motiv sa va indeparteze una de cealalta.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: