anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problemastraight face. In urma cu un an am cunoscut un baiat, Alex. N`am nimic cu el.ma inteleg f bine cu sora`sa.stam f mult impreuna.si pe unde merge sora`sa merge si el.lucru care ma cam deranjeaza.inf`. zice la toata lumea ca e cu mine, sau ca ma iubeste si nu stie ce sa mai faca sa il bag in seama.Nu stiu cum sa-i explic sa ma lase in pace[sa si inteleaga] i-am spus demulte ori ca nu vreau sa fiu cu el.ca nu ma intereseaza.ca ma streseaza.etcchatterbox.nu intelege! DE ex.pe fostul meu` prieten a vrut sa-l bata doar pentru ca e cu mine.deci se ia de toti amicii mei[baieti]. si de prieten sa nu mai zicstraight face. am ajuns sa-i ascund si lu` sora`sa cu cine sunt, pentru a nu`i spune lui.nu stiu ce sa mai fac.cu ea chiar ma intelegeam bine, dar de cand a aparut si el.ne-am indepartat.si pe el nu-l mai suport. sfaturi plzzpuppy dog eyes.

Răspuns Câştigător
| Andrutsa_5073 a răspuns:

Pai.atunci renunta pentru o perioada sa mai iesi cu ea. si daca nu mai iesi tu cu ea, nu mai vine nici fratele ei. cauta motive, spune-i ca inveti, ca ai treaba, orice.macar pana te scoate el din minte. sau impreuna cu sora lui, gaseste-i o prietena. si totusi poate te va uita.

3 răspunsuri:
| Lorree a răspuns:

I-am spus si ei`.oh go on.si lui i-am sp de mii de ori ca nu vreauu! straight face. ea nu-l lasa acasa`. orice ar fi`oh go on

| Lorree a răspuns:

Pai suntem si la ore impreuna, si eu cu sora lui sunt si la voleichatterbox. Are prietena acum din cate am intelesstraight face.

| Andrutsa_5073 a răspuns:

Explicai sorei lui. poate ea va intelege.il va lasa acasa. daca ati fost prietene bune, dscaa poate inca mai sunteti, spune-i ei tot adevarul. nu te mai feri de alex. lasa-l o sa-si dea seama odata si-odata ca pur si simplu nu vrei sa fii cu el.