| JOJO19 a întrebat:

am o problema:la matematica am o profesoara rea si imi este frica de ea si de fiecare data cand ma scoate la tabla la geometrie ma pierd, si am luat
un 7 -prima mea nota mica...cum sa fac sa nu ma mai pierd in fata ei?-sincera sa fiu sunt stresata din cauza ei. x(...raspuns urgent. dau funda+vot: x

Răspuns Câştigător
| SiLvEr1337 a răspuns:

Icearca sa raspunzi cat mai mlt din banca si sa intri in voia ei atunci va deveni un profesor bun in ochii tai

2 răspunsuri:
| ZyReXe a răspuns:

Mie imi zici ata ii rea da amea ii asa de rea incat ne injura si da in noi da daca iti spune ceva acolo si iti zici nu fa asa si iti arata i-a cum faci cu un fel de zambet dar sa exprimi prin el ca iti pare rau da esti politicos/politicoasa sau daca esti mai smecher/smechera nu zici nimic si te uiti la ea ca bou si te doare in cur de ce zice

a si i-a meditatii la mate dar cu cineva care nu ridica tonul de loc si explica tot

Bafta
!

| Eaaa_4667 a răspuns:

Buna! si eu ma pierd. incearca.sa te gandesti in alta parte. si incearca sa nu mai fii.in fata profesoarei pierduta gandeste`te la problema. si nu te uita la eahappy sfatul meu. fundita? alta modalitate nu ai cum laughing