Daca inca esti mică de ani, nu e normal sa chemi baiatul sa doarma la tine. Indiferent daca ati facut ceva sau nu.
Nu l-am chemat, suntem buni prieteni de mici si m-a rugat sa poata sa ramina pe noapte
Dar ce, trăieste pe strazi?
„Povestea" ta cam este cusută cu ata alba.
Buna. Imi pare rau, dar ti-ai facut-o cu mana ta. Nu prea mai poti face nimic.Probabil vor considera ca ai facut-o ca sa te razbuni, deoarece presupun ca familia ta nu il agreeaza pe acest baiat. Poti doar spera ca unul din parinti te va crede, daca nu le-ai oferit motive in trecut de a-si pierde increderea in tine, si totul se va rezolva, eventual.
Dubios cum nu te gândeai că dacă îl aduci pe unul acasă nu o să te vadă nimeni( măcar de erai % la % singura acasa).
Deci nu prea ai ce să faci.
În caz de mama ta afla despre incident, ii explici situația și îți ceri frumos scuze pentru situația neplăcută, probabil ca o sa se supere și mai tare pe tine, dar na.( asta în cazul în care bunica ta este hotărâtă să le transmită părinților).
18
Am scris aici pentru un sfat nu pentru a ma intreba citi ani am, 18 (scuzati de repros)
Daca ai 18 ani atunci tu decizi, adultii din jurul tau ar trebui sa stie/inteleaga ca treburile sexuale sunt doar decizii ale tale.