| dana1205 a întrebat:

Buna,am o problema la moment, m-am certat cu familia, din motivul unui baiat(putem spune si asa...),baiatul in cauza a venit seara la mine, sa doarma, intre noi nu a fost nimic, da am dormit pe un pat dar nimic mai mult.Si dimineata ne-a prins bunelu(eu eram singura acasa) si crede ca deja nu sunt virgina, cand eu sunt.El i-a spus bunicii, iar ea a spus ca ii va zice si mamei.(am rugat-o sa nu o faca si ca maine o sa vorbim intre 4 ochi.). Dati-mi va rog un sfat, cum sa procedez mai departe?

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca inca esti mică de ani, nu e normal sa chemi baiatul sa doarma la tine. Indiferent daca ati facut ceva sau nu.

| dana1205 explică (pentru darrio2007):

Nu l-am chemat, suntem buni prieteni de mici si m-a rugat sa poata sa ramina pe noapte

| darrio2007 a răspuns (pentru dana1205):

Dar ce, trăieste pe strazi?
„Povestea" ta cam este cusută cu ata alba.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna. Imi pare rau, dar ti-ai facut-o cu mana ta. Nu prea mai poti face nimic.Probabil vor considera ca ai facut-o ca sa te razbuni, deoarece presupun ca familia ta nu il agreeaza pe acest baiat. Poti doar spera ca unul din parinti te va crede, daca nu le-ai oferit motive in trecut de a-si pierde increderea in tine, si totul se va rezolva, eventual.

| sammie a răspuns:

Părinții tăi știau că a venit la tine?

| dana1205 explică (pentru sammie):

Nu, fiindca ma temeam de reactia lor

| sammie a răspuns (pentru dana1205):

Eu nu vreau să mă cert însă doar îți spun...
Un băiat care vrea să doarmă la tine, oricât de buni prieteni ați fii voi, n-are intenții bune. Noi nu încercăm să fim negativiști însă... nu e ok. Câți ani are el și câți ai tu?

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Dubios cum nu te gândeai că dacă îl aduci pe unul acasă nu o să te vadă nimeni( măcar de erai % la % singura acasa).
Deci nu prea ai ce să faci.
În caz de mama ta afla despre incident, ii explici situația și îți ceri frumos scuze pentru situația neplăcută, probabil ca o sa se supere și mai tare pe tine, dar na.( asta în cazul în care bunica ta este hotărâtă să le transmită părinților).

| AmandinaDragan a răspuns:

Cati ani ai?

| dana1205 explică (pentru AmandinaDragan):

Am scris aici pentru un sfat nu pentru a ma intreba citi ani am, 18 (scuzati de repros)

| gogugogugogu a răspuns:

Daca ai 18 ani atunci tu decizi, adultii din jurul tau ar trebui sa stie/inteleaga ca treburile sexuale sunt doar decizii ale tale.