| Chelaru_Catalin_1994 a întrebat:

Am o problema legata de FaceBook. Eu intru pe FB foarte rar, dar de multe ori il folosesc pentru jocuri precum IMVU, sau oricare altul care necesita cont de FB. Am intrat acum o jumatate de ora sa vad ce mai este pe acolo de oarece ieri a fost o perioada cand nu a mers, si am intrat sa vad daca sau facut niste schimbari sau ceva. Am intrat si am observat ca am scris la status niste lucruri foarte vulgare pe care nu le pot preciza acum si am injurat majoritatea prietenilor mei printre care si numerosi profesori de ai mei. Va puteti da seama cum ma simt acum straight face. A si nu, nu eu am scris lucrurile acele happy. Mi s-a mai intamplat odata acest lucru doar ca era scris doar la o fotografie a unei colege si nu am schimbat parola straight face. Acum am schimbat-o dar ma tem sa nu se mai repete precizez ca nu am dat la nimeni parola, si nu ar putea nimeni sa imi stie de ea. Ce imi sugerati sa fac si ce credeti ca s-a intamplat?

2 răspunsuri:
| PustoaicacuochiiCaprui a răspuns:

Simplu : Cineva iti stie parola! Schimba.ti parola, si daca se tot intampla la fel, raporteaza la aia de la facebook.

| AlexaaAle a răspuns:

Pai eu cred ca ai fost la cineva acasa si ai intrat pe fb de la acea persoana si ai uitat sa te deconectezi sau poate cineva ti-a spart parola sau poate cineva a fost la tine si a intrat la tine pe calculator, parola ramane salvata, si s-a conectat pe contul tau. Cere scuze tuturor persoanelor sterge comentariile vulgare si spune-le ca nu tu ai fost de ina si ca nu sti ce s-a intamplat