anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema legata de prietena mea cea mai bine.Noi suntem in clase diferite, si cum e inceputul anului am vrut sa ma imprietenesc in noua mea clasa cu copii. Intr-o pauza vroiam sa ajut o fata, o noua prietena. Dar prietena mea vroia sa iesim in pauza, dar am refuzat-o.De atunci nu mai vb cu mine. Oare e suparata, sau nu are timp sa intre pe mess? Daca e suparata ce sa fac, are o personalitate puternica? multumesc.

6 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Astea sunt copilarii.Cand va intalniti, vorbiti si va impacatiwinkingE simplu.

| elena a răspuns:

Folosesti prea usor cuvantul "prietena" si se pare ca nu realizezi ce inseamna el cu adevarat, dovada este aceasta copila tafnoasa care ti-a intors spatele pentru ca nu i-ai indeplinit intocmai dorinta ei si ti-ai oferit serviciile unei alte fete/colege.
Nu o baga in seama, sunt ifose de fata mofturoasa, las-o in pace, indiferenta ta o va aduce cu picioarele pe pamant, daca intr-adevar si ea te considera prietena ei. Cand o sa va impacati, discutati aceasta situatie ridicola, puneti niste lucruri la punct in ceea ce priveste prietenia dintre doua fete, mai ales dintre voi... ia gandeste putin mai departe...sa admitem ca iti faci un prieten/baiat si atunci se va supara pe tine ca i-ai luat-o inainte?
Nu te mai framanta degeaba, este o situatie trecatoare, veti rade amandoua mai tarziu de ea si inca o recomandare, fii si tu o personalitate puternica, daca azi pleci capul in fata ei, maine vei fi ingenunchiata definitiv de cine stie ce persoana, pentru ca tu nu iei nicio atitudine in favoarea ta.

| คиค a răspuns:

Vorbeste cu ea deschis: spune-i ce te deranjeaza, si roag-o sa-ti spuna si ea tie ce a deranjat-o. Sigur veti ajunge la un numitor comun. Noroc

| DoarOana a răspuns:

Cel mai bine e sa astepti vreo saptamana pentru ca daca intr-adevar e asa cum spui tu s-ar putea sa va certati si mai tare! Apoi va fi greu sa va recuperati prietenia! Crede-ma asa am facut si eu si a mers! Iti doresc succes!

| poechce a răspuns:

Pfooa, cum frate sa te superi pentru ca prietena ta sta cu o alta fatastraight face?
Inseamna sa fi copil tembel...

Las`o, ai sa vezi ca va veni ea singura la tine.

Pff, astfel de fete nu cred ca le poti numi prietene. Vor sa fi tinuta in lesa de catre ele, sa fi numai "a lor", sa nu discuti cu altcineva.
Bla, bla! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt autoarea intrebari multumesc mullllllttttt