| perlumbia a întrebat:

Buna!
Am o problema, legata de suflet.Simt ca nu-mi mai gasesc nicunde locul, nu imi gasec o preocupare, pasiunea.
Am un gol in suflet ce nu-l pot astupa.Am vise,dorinte,trairi intense care de adreptul imi sfasie sufletul si imi distrug pana si ultima farama de ratiune.
Eu sunt sau mai bine spus eram o fire baietoasa,glumeta,de gasca,fara inhibitii,
Dar acum pe zi ce trece devin o fire tot mai ciudata visatoare inchisa.
Inainte eram mult mai curajoasa,ma implicam mai mult dar acum pana si cel mai bun prieten al meu d devenit mai inchis fata de mine.
Adica:mergem impreuna spre casa de la scoala,
inainte radeam glumem ne spunem unul altuia secretele, dar acum abea ca scoatem o vorba pe tot drumul.
CE S-O FI INTAMPLAT CU MINE?
OI FI INDRAGOSTITA/ORI AM NEVOIE DE O NOUA PREOCUPARE?
SI ATUNCEA CARE AR FII ACEASTA?
cel mai lung, detalit si cocis raspuns primeste
FUNTA.

Răspuns Câştigător
| NirvanaGrrr a răspuns:

Eu trec prin aceeasi perioada... Am inceput sa merg la biserica, unde imi gasesc acea pace si liniste interioara. De asemenea, m-am imprietenit cu acei copiii, a-i corului, care, fiind niste copii inteligenti, ma fac sa imi revin. Acest comportament pe care il ai tu este unul depresiv, iar acesta se datoreaza varstei. Incearca sa asculti muzica, sa scrii, sa comunici cu persoane straine chiar si sa va gasiti inerese comune. Iti ofer prietenia mea deoarece avem aceeasi problema. Ea este destul de grava deoarece aceasta izolare duce chiar la sinucidere. Bafta!

| perlumbia explică (pentru NirvanaGrrr):

Multumesc pentru raspuns. Apropo eu sunt Iuliana.
Eu deja fac mai toate lucrurile acestea adica:-particip in proiecte
-merg la biserica
-scriu poezii
-ascult mereu in casti muzica de la radio
daca vrei sa mai vorbim intra pe gmailul miab0947@gmail.com

2 răspunsuri:
| Mada_Mays_1994 a răspuns:

Da! Funta =]] asa ce e, cum zici tu happy