| DroOptyBeea97 a întrebat:

Am o problema.Luna asta vom merge la un strand care s-a deschis acum e super fain acolo si am auzit ca sunt reducerii si e super super fain acolo.Problema mea mare este ca am aflat pe ce data mergem si sunt pe STOPcrying. Decii nu vreau sa ratez ocazia asta UNICA chiar este unica, adica vin colegii, prietenii si alti colegi din clase mai marii si chiar sunt niste baieti draguti love struck
decii am slabit chiar 3 kilograme ca sa arat cat mai binelaughing mi-am cumparat costum de baie tootcrying iar cand am auzit ca voi fii pe STOP credeti-ma ca am inceput sa plang.Decii cum as putea sa merg? M-am gandit sa imi pun O.B-dar faza e ca sunt virgina-si nu am mai purtat niciodata am cateva intrebari in legatura cu O.B.am cautat pe net dar nu gasesc raspunsurile pe care le caut
1) O.B dezvirgineaza? Adica nu prea cred, dar na!
2)Exista vreun risc sa ma patez si sa colorez apa in rosu?sad daca imi pun OB?
3) Imi este foarte frica de O.B pentru ca am auzit un caz in care s-a rupt ata aia si i-a ramas O.B blocat I don't want to see
Imi place foarte mult in apa si chiar stau de fiecare data toata ziua in bazine de cate ori mergem la strand si nu vreau sa ratez ocazia?sad Ce sa fac.Va roog ajutati-ma.nu vreau sa ma simt penibilI don't want to see
Cel mai bun raspuns SI MAI COMPLEX primeste fundita
MIC SFAT:nu da copy paste de pe alte site-uri.
A trecut cineva prin asa ceva?laughing Povestiti-mi please.
Fundita

1 răspuns:
| anestiuta a răspuns:

Offf! Stiu cum te simti. Chiar am fost in aceeasi situatie de 3 ori ( la Aqua Park in excursie, in tabara la Baile Felix si la mare). Nu iti lua O.B pentru ca te complici inutil. Depinde foaaarte mult de ce tip de costum de baie ai. Daca este tip tanga e destul de nasol, nu am cum sa te ajut. Daca este normal, atunci am 2 solutii: 1. Iti pui un chilotel pe dedesubt ( recomand tanga), de care sa fixezi un tampon normal. 2. Pui un tampon mai lung putin direct pe slip si il lipesti cat de bine poti, fara sa folosesti aripioarele. Daca ai grija, nu o sa se vada deloc, o sa poti intra in apa ( va trebui totusi sa verifici cam din ora in ora...eu nu am patit nimic, dar nu stiu cum vei reactiona tu), si o sa te poti distra fara sa risti nimic.
Acum trebuie sa te gandesti cam in ce zile ale menstuatiei vei fi ( primele, ultimele). Poti sa iei niste vitamina K si niste Calciu (o sa sangerezi mult mai putin si poti lua de la farmacie...eu am luat cate 2 pastile pe zi de la Doppel (Calciu, D3 si vitamina K), dar trebuie sa ai grija cu rinichii. De asemenea trebuie sa stii ca daca apelezi la una din "metodele" mele, tb. sa ai grija ca tamponul este ca un burete (absoarbe apa) si cand te vei aseza jos te vei simti uda (te poti duce la baie sa il schimbi), dar sansele de a te pata sunt mici. Poti incerca si varianta cu OB-ul, doar ca trebuie sa ai mare grija... daca nu il bagi bine si cade? Daca il bagi prea bine si "rupi" ceva pe acolo? Daca te incomodeaza? Mama mea, spre exemplu, a facut o ditamai candidoza de la o afurisenie din aia, chiar daca era nou pachetul. De ce? Probabil a perturbat echilibrul destul de delicat al acelei zone. Nu cred ca ai vrea sa stai sa te scarpini 3 zile (vorba vine..de fapt te ustura ca naiba). As povesti cum a fost la mine doar ca imi este ca adormi pe scaun citind ditamai raspunsul. Cu speranta ca nu te-am plictisit, iti urez MULT MULT SUCCES! (Poate o sa ai noroc si o sa iti vina mai tarziu sau mai devreme, sau poate mutati data, poate ploua in perioada aia). Ai grija de tine! Mai vorbim, povestesti cum a mers totul. Apropo, apreciez ambitia ta si reusita de a slabi (eu sunt tare stresata de greutatea mea, desi lumea zice ca nu e cazul, dar deh, mereu e loc de mai putin). Bye :*