| InnaArkane a întrebat:

Am o problema, m-am lovit in timul somnului la deget si un sfert din partea dreapta a unghiei de la un deget mi s-a dezlipit de pe carne, Ar trebui sa o lasa asa sau sa pun un leucoplast cu rivanol? Imi e frica sa nu se infecteze. Ar trebui sa smulg partea aia sau sa o las asa? Nu stiu daca a fost afectata radacina iar la doctor nu am cum sa merg deoarece sunt in provincie Iar cel mai apropiat spital e la 2 ore. Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| EvilThoughts a răspuns:

În locul tău, aș merge la doctor. Cel mai bine ar fi să te controleze și să vadă ce să-ți pună acolo ca să nu se infecteze.
Dacă se infectează, ai pus-o.

| MarianWLF a răspuns:

Nu, nu pui nimic, eu am avut unghia prinsa la usa de la scara si a fost mult mai rau, mi-a cazut jos la ceva timp dupa lovitura, si pot spune ca m-am vindecat mult mai repede si nu ma mai durea asa tare de cand imi dadusem bandajul jos la sfatul cuiva, o lasi libera, tot ce trebuie sa faci e sa ai grija sa nu te lovesti, eviti sa folosesti degetul lovit si seara sa te mai speli pe maini in caz ca intra mizerie la rana, e bine sa previi, unghia va creste si se va lipii la loc intr-o saptamana doua cam asa, dureaza putin dar se vindeca.