anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUna...am o problema.ma puteti ajuta? vreau niste sfaturi.Plac un baiat.acesta e distant.de cand este cu o fata din clasa la el.pana acum.eram foarte apropiati.ne jukm in zapada amandoi. discutam mai mult si eram fericiti.acum m-a lasat pentru o alta fata.cum v-am spus.de multe ori pe messenger. m`a injurat si mi-a dat chiar si ignore.eu inca mai tin la el.nu la fel ca in trecut. dar inca mai tin. ce sa fa sa pot.sa ii recastig increderea? prietenele mele spun.ca acea fata a aceptat propunerea lui.doar ca sa ma fac geloasa.stiind sentimentele mele fata de el.si despre baiat au spus acelasi lucru.

Răspuns Câştigător
| H4cK3r a răspuns:

Puiut, esti prea disperata.lasa'l pe baiat in pace si cumpara'ti un dildo. funda?

12 răspunsuri:
| MarYan00 a răspuns:

El stie ca il placi? i-ai spus vreodata asta.si el te-a lasat pentru acea fata? daca nu. nu are nicio vina el happy. nu stia ca il placi. Te-as sfatui sa ii spui ce simti pentru elwinking happy

| Denisa a răspuns:

Daca el "te-a schimbat" pentru alta fata de ce mai vrei sa te injosesti si sa ii "recastigi increderea"? Sa fie fericit cu acea fata si daca e asa si ea s-a combinat cu el doar ca sa iti faca tie ciuda o sa isi dea el seama de ce persoana e ea. Unde iti e demnitatea? Urmatoru. Mai sunt baieti frumosi si buni de ce sa il alegi pe unul care nu are caracter si te injura!?

| OnlyMilkandHoney a răspuns:

Uh...complicat eu cred ca de fapt el te considera doar o bataie de joc si cineva cu, care sa se distrezehappy Crede.ma!
Ar trebuie sa numai il recastigi pentru ca daca face asa... el te va parasi mereu pentru oricare fata plus ca daca te injura si iti da igg arata ca nu stie cum sa scape de u si ca esti o joaca...
Succes!:*
Sper ca te-am ajutat^^

| ankutzik1475 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-l lasi in pace ceva timp

| Amyo6 a răspuns:

Mary. i-am spus.ca il plac.si era entuziasmat. din cauza asta.era fericit.si il incanta acest lucru`. dar deodata. a aparaut. fata respectiva si a strikt totulsad

| Amyo6 a răspuns:

Mary. i-am spus.ca il plac.si era entuziasmat. din cauza asta.era fericit.si il incanta acest lucru`. dar deodata. a aparaut. fata respectiva si a strikt totul

| Ionut a răspuns:

Vorbeste intre 4 ochi cu el si vezi ce vrea? daca te mai place sau nu? si gata rezolvi problema. Cu curaj

Toate cele bune!

| cccristi a răspuns:

Eu sincer cred ca esti o disperata, din moment ce ti'a spus clar ca nu vrea sa vb cu tine, ce mai insisti, mai mult de injosesti, probabil ca nici nu mai stie cum te cheama

| Amyo6 a răspuns:

Problmea mai mare.este ca acea fata.asa zisa iubirea lui.este un pic mai mult grasa.si nu inteleg nici eu si nici prietenii mei ce a vazut la ea.

| PinkDea a răspuns:

NU-l mai baga in seama un timp ...vezi ke zice...
Daca fata aia a akkeptat propunea doar ca sa te faca geloasa o sa se desparta imedia ce u nu o sa il mai bagi in seama pe el

Sukkes [winking]

| cccristi a răspuns:

Acum, nici tu nu esti cea mai slabutza fata, esti chiar destul de grasa si ce daca fata ar fi grasa daca are mai multa "vrajeala" ca tine, daca tu inca vrei sa te joci cu el in zapada, el poate vrea ceva mai mult si este f posibil ca aceea fata sa ii dea ce vrea (nu ma refer la sex, pentru ca nu pari sa ai mai mult d 12 ani )

| Ea12345 a răspuns:

Si tu chiar crezi ca sta cu ea ca sa te faca pe tine geloasa?laughing
Si chiar daca este mai grasa, de ce este aceasta o proble? Nu toate avem 90, 60, 90 si eventual 50 de kg. Poate chiar o place...SI plus de asta daca ii vei spune iar ca'l placi va profita de asta si'si va bate joc de tine. Te lasi singura umilita, draga mea, o fata nu e o jucarie! dar daca tu vrei sa fii una, n'i decat.winking