| Brunette67 a întrebat:

happy Am o problema. Mă simt singura desii am colegi,prieteni, familia care ma iubesc eu tot ma simt singura. Plang in fiecare seara. Nu ma pot opri. Dar nu stiu de ce. Sincer. de prin februarie mi.a placut de un tip. dar el o placea pe verisoara mea in timp ce eu incercam sa.l fac sa ma placa si verisoara mea a fost cu el pentru bani lui. Asa ca i.am zis. Dar el a zis ca eu mint. ca verisoara mea e in rolul pozitiv. Si l.am pierdut si pe el si pe verisoara mea. Oare de asta ma simt asa? Ajutor! puppy dog eyes :*:*

Răspuns Câştigător
| Fiona232 a răspuns:

Te simti asa din cauza a 3 lucruri:1) Faptul ca l-ai pierdut pe baiatul iubit; 2) Faptul ca nu tea crezut 3)Din cauza ca iai pierdut pe amandoi. Cel mai bun remediu este sa treci mai departe si sa uiti tot ce s-a intamplat intre voi 3. Iati gandul de la el. Asa nu vei mai plange... si cine stie! Poate te vei indragosti din nou.

1 răspuns:
| Licuriiici a răspuns:

Multe persoane au un moment din viata in care se simt asa..Nu te panica...Cred ca e vorba de o mica depresie..Incearca sa uiti de probleme..Inveseleste-te!happy