| qxeenbee a întrebat:

am o problema mai personala. Imi place un baiat mult mai scund decat mine. Inainte nu ne intelegeam asa bine dar de 3 lini ne intelem foarte bine. Prietena mea este iubita varului lui. Mi-au supus amandoi ca toti si-au dat seama ca il plac, doar el nu. Ce credeti ca trebuie sa fac? Mai multe raspunsuri ar fi convenabile...

Răspuns Câştigător
| INeverStopLoving a răspuns:

Cel mai usor lucru pe care il poti face este sa ii spui direct in fata ca-ti place de el si punct. Nut-i taie nimeni capul si iti spun eu ca va fi fericit sa stie asta., Nesiguranta omoara multi baieti asa ca nu mai amana! Gandeste-te ce e mai bine: 1) sa il lasi pe el sa ghiceasca ca-ti place de el pierzand timp degeaba sau 2) sa-i spui direct si sa profitati de voi2?

3 răspunsuri:
| IlegalSmile a răspuns:

Ar trebuii sa'i spui in fata ce simti pentru el... Daca il lasi pe el sa ghiceasca ca tu il placi. va trece mult timp si atunci cand el o sa'si dea seama. poate no sa va mai intelegeti [n-o sa mai fiti amici] sau poate no sa'l mai placi laughing
Deci. zi in fata ceea ce simti pentru el happy

Bafta!

| qxeenbee explică:

Mi-ar placea sa pot declara toate raspunsurile castigatoare pentru ca toate sunt bune

| merida a răspuns:

Sunt de acord sa-i marturisesti ...ai grija doar unde si cand faci asta.Prietena ta si varul lui ar putea sa te ajute cu o seara romantica in patru.Bafta multa! Nu pierde timpul. Daca nu e de aceeasi parere cu tine, macar vei sti asta si nu mai pierzi vremea, cauti pe altul.