Offf.Probleme astea.Si eu am auvut.Singurul mod de a uita un baiat, cred eu, e sa gasesti altu' mai bun. Daca chiar el tinea la tine poate acum aveai o sansa si verisoara ta daca chiar tinea la tine nu se baga.Mie sila de oameni ca astia sincer:d. Oricum ar trebui sa-ti vezi de viata.Si sa le demonstrezi ca ce au facut ei nu tea ranit.Nu plange baieti mai sunt, mai ales ca e sezonu'.Pot sa-ti spun doar bafta si succes. Daca chiar vrei mai multe sfaturi[un strain poate sa-ti fie mai de ajutor decat un prieten:d] imi lesi mesaj.si eu am o mica problema deci ne putem ajuta.:d
Asta este unul dintre cele mai groaznice lucruri care ti se pot intampla, tradarea. Trebuie sa astepti, pentru ca ei se vor desparti o data si o data, si vara ta va regreta, poate chiar mai devreme decat iti imaginezi. Sa nu-i reprosezi nimic, decat 'Gandeste-te daca e frumos din partea ta, atat iti spun.'... si despre baiat, daca v-ati certat si stia ca e vara ta, si ca il placi, inseamna ca era constient si de raul pe care ti-l face.Dar va veti impaca, poate ca prieteni, nu neaparat ca iubiti. Pentru ca sincer, nu stiu daca mai merita o sansa, cu toate ca el o va cere.
Cam atat ai putea sa faci... Nu exista un lucru 'magic' care sa ne vindece de toate lucrurile rele care ni se intampla zi de zi. Le acceptam, trecem peste si gata. Si inca nu s-a gasit treapta peste care sa nu se poata trece. :*