Pai :
Aici e vina si a lui Chow si a lui Deea.
Deea putea sa-i spuna lu chow ca mai simte ceva pentru el.
Si chow putea respecte sentimentele deei.
Mkr sa nu se certe pentru tine.
Ar trebuii sa dai o intalnire la tine acasa si sa le aduci pe aman2 sa lamuriti.
daca nu, renunta la aman2.
Nu merita.
Bai nu am ce zice ca am trecut prin asta. m-am certat cu prietena mea cea mai buna din cauza unui baiat faza e ca ea sa supy pe mine si eu acum am ajuns sa fiu cu acel baiat dar faza e ca daca sunt prietene bune se vor intelege ele si se vor impaca
Wow!
pai chestia e ca 'Deaa' trebuie sa aiba o dicutie serioasa cu 'Chow' sa o intrebe dc si chestii
sau cel putin cheamale pe amd2 in parc fara ca ca 'deea sa stie ca vine 'chow' si vs.
discutati in 3 si poate iti merge
Succes!
funditZZzza? :*
Incearca si adule la aceeasi idee, ca nu este ultimul baiat de pe pamant si ca prieteni de sange nu se gasesc oriunde.
Si eu eram cum esti tu cu pr tale acum. eramtoare 3 foarte happy totu frumos:X pana cand a intervenit un baiat intre noi prietenul meu cu care stateam sadat la una dintre ele si aia a aceptat sa se duka acasaa se se fta cu el bineinteles ca am aflat in timp si nu sa mai intamplat asta. am iertato prima oara da dupa si a 2aceiasi poveste am stat certate 3 luni n-am vb una cu alta in acest timp mia parut rau d ele.
Faza nasp era cu celanata a ales sa ramana cu "tradatoarea" si cand ne-am impacat na mai fost la fel.SI CRED K NO SA MAI FIE NICIODATA.
asa ca pritena ta idrgostita foc no so ierte pe celanta si o sa sufere mult din cauza asta. o sasi caute alti prieteni si dupa o perioada de timp o sa incecati sa va impacati...
anonim_4396 întreabă:
patrizia696 întreabă: