| Loooolaaaa a întrebat:

Am o problema mare! Mama mea ma crede bolnava. Recunosc ca atunci cand vreau sa fiu atenta la meditatii, nu pot. Scriu - in loc de +, gresesc la scaderi banale...dar am dat vina pe neatentie. insa de cand fac meditatii profa i-a spus mamei. Vrea sa ma duca la psiholog, sa-mi dea medicamente. Dar sunt doar neatenta! Ce naiba acum ma trimite la doctor? I-am zis ca nu sun bolnava si nu ma crede, tot pe a ei o tine. I-am zis ca vad in ceata la tabla si ma doare capu ca ma concentrez sa vad ce scrie. M-a dus la doctor si nu am nimic. Am inteles, m-am mutat intr-o banca in fata si vad... oarecum. Dar ea tot la medici oftalmologi ma duce. E prea exagerata cand vine vb de sanatate, o cred ca e mama, dar ar trebui sa ma creada si ea pe mine. Nu stiu ce sa ii mai spun sa o conving. Sugestii?
Multumesc anticipat. fara raspunsuri la misto ca e serioasa treaba...

Răspuns Câştigător
| JulieAndreeaB a răspuns:

In primul rand, din ce ai scris cred ca este vorba de matematica. Da, in randul elevilor este o materie grea si plictisitoare. Insa incearca sa te concentrezi, incat sa nu mai apara situatii de acest gen. Poate ai si o perioada mai stresata la scoala, ai o oboseala mintala si ai nevoie de relaxare. Ia-ti un complex de vitamine, consuma alimente care sa-ti ajute memoria si incearca sa intreprinzi activitati care sa te destinda si nu sa te oboseasca cum este pc ul sau tv ul. Accepta o plimbare in parc, rasfoieste o revista dar fara a te concentra prea tare, canta, deseneaza, sau orice altceva ce-ti creeaza placere. Sper sa-ti treaca aceasta perioada. Succes! happy

1 răspuns:
| petronela1999 a răspuns:

Spune-i că profu sau profa au un scris pe care nul inţelegi sau că nu poţi sa te concentrezi că ai şi la altele de învăţat, iar ca să înveţi mai bine nu chema profesori ca să te mediteze cheamăţi un prieten sau o prietenă care se pricepe la acel obiect că înţelegi mai bine de la prieteni decât de la profesori că îţi este ruşine să îi spui ceva la profesor că probabil crezi că e greşit dar când eşti cu un amic poţi să vorbeşti şi cum vrei şi ce vrei iar cel care te meditează va găsi un mod pentru a te face să înţelegi mai bine.