Pai, cel mai simplu ar fi de pe alt telefon sa acesezi *100# si vezi ca iti da acolo optiunea 5.Codul PUK scrii 5 iar apoi iti cere sa introduci numarul de telefon pentru care doresti sa aflii codul PUK.Introduci numarul si VOILA. un cod PUK la pachet .
Take care!
Daca ai uitat pinul ai facut ca mine trebuie sa iei chestia aia unde e bagata cartela care o ai in tel *aia care o cumperi* si trebuie sa razuiesti ceva si acolo 100% e codul de baza facut de ei
Pai daca esti pe Orange rogi un prieten sa sune la *100# si sa intre la aflare cod puk si iti scrie numarul tau de telefon si ii da codul puk
Suna la Rel.Clienti de pe o alta cartela sau incearca sa faci rost de "CODUL PUK"...
Am o problema mare. Mi-am uitat codul PIN si mi-am blocat cartela.Am codul PUK, l-am bagat acolo unde zice sa-l scriu si apoi imi zicea sa introduc noul cod PIN. Le-am incercat pe mai multe pe care credeam ca le-as fi putut pune si dupa a nu stiu cata incercare imi scrie cartela SIM respinsa.Si nu mai pot sa fac nimic . Va rag ajutati-ma.PROMIT FUNDA