Mda. M-ar fi ajutat sa iti stiu varsta. Daca esti minora (in parte inferioara a minoratului) va fi foarte greu sa iti atingi scopul de a nu pleca. Motivul e relativ simplu: parintii iti detin tutela si e normal sa se intereseze de bunastarea ta - copilul lor. Daca nu pleci cu ei cum intentionezi sa supravietuiesti?
Daca esti majora (sau in partea superioara a minoratului - 17 ani) ai putea sa incerci sa iti impui punctul de vedere. La varsta asta deja nu ar trebui sa fii obligata sa faci ceva ce nu vrei sa faci.
Una peste alta, insa, de ce nu vrei sa pleci acolo? Poate ca nu te omori cu mediul ala, te pot intelege, dar crede-ma ca Romania e o alegere mult mai proasta de viitor. Observ, printre altele, ca pana si in username ai folosit caractere eline. Asa ca nu stiu daca aversiunea ta fata de Cypru e chiar atat de mare pe cat vrei sa o afisezi Succes!
Am mai putin de 15 ani. Poate ca Romania nu e o aleger foarte buna dar eu vreau sa termin scoala aici.
Daca ai rude care stau in orasul actual, vorbeste cu ele si intreaba-le daca poti sta la ele. De asemenea, le spui parintilor ca vei sta la ei, deoarece nu vrei sa te muti fiindca nu stii limba, si iti va lua mult sa o inveti, in actualul oras ai prieteni, iar daca esti la scoala/liceu, le spui ca vrei sa o/il terminii