| dulcikfrumy a întrebat:

am o problema.Nu ma întrebați câți ani am fiindcă nu sunt mică. Adica nu gen:12 sau 10 ani.Am 14 imi place de un băiat.nu am mai avut relații.In clasa avem fete gen:mai populare mai frumoase.eu am câteva kg in plus (nu multe) si suntem prieteni adică facem pregătire împreuna dar nu mai mult.lui nu cred ca ii place de mine.ce sa fac? please ajutor

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Pai daca nu ii place de tine, ce ai putea sa faci, decat sa te retragi. Dragostea cu sila nu exista.
Incerca sa nu iti pierzi timpul daca stii ca nu se poate nimic. Daca te place, o sa iti dai seama la cum vorbeste cu tine, cum te priveste si cat de des te cauta, daca nu se intampla asa ceva, cel mai bine e sa nu iti mai faci sperante.
Ps. Nu cred ca nu te place din cauza kg in plus, ci ca nu simte atractie pentru tine, cum nici tu nu simti o atractie fata de colegul tau din banca a 2-a ( exemplu).
Si incerca pe viitor sa iti iubesti corpul, trebuie sa te iubesti pe tine, ca apoi sa ai asteptari sa te iubeasca si cei din jurul tau.

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nici nu ma intereseaza cati ani ai. daca nu-i ii place de tine impacate cu idee, poti sa faci si magie, asta nu-l va face sa te placa

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu manifesta nicio forma de a incerca sa se intereseze de tine inseamna ca nu ii esti pe plac din nici un punct de vedere.Incearca cu altul.

| AlexDFY a răspuns:

Vorbeste cu el

| iulia4taa a răspuns:

Buna! Eu te sfatuiesc sa fii calma, deoarece poate are dreptate, dar daca nu, vorbesti cu ea rational(la telefon) si ii explici a e iubitul tau. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| dulcikfrumy explică:

Bine dar faza este ca el face cu ochiul la toate fetele.TOATE.si nu sunt sigura ca ma place nu e ca stiu ca nu place. oricum colegii mei sunt foarte tacaniti inclusiv el.multumesc pentru răspunsuri. good night

| laurionut198000 a răspuns:

Ai putea sa ti dai sema daca ai vreo sansa punandu i cateva intrebari...gen ''tie iti place asa de mult ca si mie sa ne petrecem timpul impreuna?''sau ''cand sunt cu tine, am senzatia ca ne cunoastem de un car de ani, tu nu?''vezi ce rasp iti da...

| Madalin_Madalin_1997 a răspuns:

Sa îi spui