Stai linistita. Ma indoiesc ca vei avea probleme. Cat despre cei care rad de boboci, o singura data mi s-a intamplat chestia asta, dar dupa nu s-a mai bagat ala in seama si nici eu. Daca esti baiat si stii sa te impui in fata lor, n-ai probleme. Totusi, tu esti fata si iti spun sigur ca o sa-ti placa. Toti se intreaba daca se vor adapta si se descurajeaza. Vei lega prietenii, te vei baga in seama cu altii/se vor baga si ei cu tine, o sa vezi.
O sa-ti placa. Sper ca te-am ajutat, si daca te-am ajutat, n-am nevoie de funda.
Nu, nu-i așa. Ai auzit prost. Eu n-am avut probleme cu nimeni în primul an de liceu. Prima mea zi de liceu a fost ok, deși cam plictisitoare pe ici pe colo.
Da imi era frica cand am ajuns in a 9a.In primul rand ca sunt boboc si cei mai mari vor rade de mine.Dar asta nu s-a intamplat, mai alesau fost persoane care m-au ajutat sa ma integrez cu cei din jur. Apoi am inceput sa ma imprietenesc cu colegi din a doua zi de scoala..Trebuie sa fi linistita si deschisa
Buna! ...deci esti boboaca la fel ca mine ... si eu imi fac griji ( cum o sa fie colegi, profesori, cum se vor comporta cei mari cu noi ). Si eu am auzit ca cei mari ( uni) o sa se ia de bobooci, dar sfatul meu ar fi sa nu ii bagi in seama ( ei vor doar sa te incerce).Cat despre prieteni, o sa-ti faci multi, dar conteaza sa fii sociabila, fii tu insuti! te pup :*
PS : scuze daca sunt greseli de ortografie dar ma grabesc! :* :*
Diorrus întreabă: