| zooooza a întrebat:

Am o problema...nu stiu cum sa incep...
Am(mai degraba aveam) 2 cele mai bune prietene.Ma intelegeam foarte bine cu ele...si la fel este si acum. Dar... ceva nu mai merge. Ele nu ma mai baga in seama, in pauze se plimba cu alte fete pe afara.Ma simt data la oparte, iar daca le zic(ca ma simt exclusa) ele imi spun ca nu e adevarat, ca nu sunt suparate pe mine etc.

of...nu stiu ce sa fac! Sunt disperata! Eu tin foarte mult la ele si imi este greu sa nu le mai bag in seama.

Ce ma sfatuiti sa fac? E ceva de moment? Sau ele chiar au ceva cu mine si nu vor s a imi spuna? sadsadsad

Răspuns Câştigător
| xDcreepy a răspuns:

Eu am doua colege la fel ca tine la care tin foarte mult. Anul trecut au stat amandoua in banca si eu am cam fost data la o parte, pateam la fel ca tine... cand le intrebam spuneau ca nu sunt suparate pe mine. Cert e ca una din ele e mai "nebuna" adica schimba prietenele precum ciorapii. Dupa ce a mutat-o din banca cu prietena "X" prietena "Y" nu ne-a mai bagat pe noi doua in seama... cred ca problema e la una din ele nu la tine. Eu acum cu cea mai nebuna ma inteleg bine dar nu mai vorbim foarte mult, dar in schimb cu cealalta am devenit cele mai bune prietene, ne intelegem foarte bine. Cred ca ar trebui sa observi cine sau ce e cauza in problema voastra. Succes!

3 răspunsuri:
| jessyka_9063 a răspuns:

Pai vb la modul serios ca ele si intreaba; e gen:stiti nu puteti sa ma mintiti pentru ca eu observ ca nu mai vorbiti cu mine si nu ma bagati in seama, cu ce v'am gresit, si vei vedeatongue.vb cu ele

| fabiana_9366 a răspuns:

Cunosc situatia.eu patesc mereu asa dar am invatat sa ignor unele lucruri si sa nu mai pun suflet asa repede la nimeni si nimic. sa nu ai incredere nici in tine ca zici una si faci alta e u sfat prieteesc in viata asta trebuie sa te ti tu pe primul loc apoi sa te gandesti la altii. daca vezi ca te dau la o parte demonstreaza ca nu iti pasa vor vei inapoi la tine in curand.dar tine minte.fi perspicace gandeste.fa sa para ca esti mai jos decat ele cand defaot tu sti mult mai multe.rietenii ieftini trebuie dati la o parte.

| StupifyGirl a răspuns:

Stiu cum e, am si eu 1 prietena cea mai buna care nu ma mai baga in seama.Sta numai cu o alta fata pe care o cunoastem amndoua.Stiu cum e sa te simnti asa.Pai nu stiu daca e ceva de moment sau etc.Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ele.Asta incerc si eu sa fac cu prietena mea.Incearca sa le bagi tu pe ele in seama happy iti urez mult succes si sper ca tu si prietenele tale sa redeveniti la fel de apropiate