| Andreea201329cu a întrebat:

Buna! Am o problema..Nu stiu de ce pur si simplu sunt trista mai mereu.Nu exista motive anume,dar de cand a inceput scoala s-a adunat muult stres din cauza notelor, prietenilor falsi, stau singura si pur si simplu nu prea inteleg nimic la scoala din cauza unor colegi.Si din cauza ca suntem o clasa oribila, cu unii colegi violenti, galagiosi cand ajung acasa am o stare de oboseala si mai pe seara am si o stare care ma face sa plang dar nu stiu de ce.Joia trecuta am avut un sentiment megaaa ciudat. Dupa ce am plans am avut o stare ciudata,pur si simplu simteam ca trebuie sa ii spun cuiva.I am spus mamei, m-a ajutat pe moment dar mi-a cam revenit aceeasi stare de tristete. Daca ii spun iar mamei nu o sa rezolv, starea revine

Răspuns Câştigător
| 1onur a răspuns:

Părinți Tăi trebuie să știe de situația ta școlară! Mergi și discută cu mama ta și tatăl tău, spune-le despre colegi din clasă care sănt agresivi cu tine! Din cauza lor de simți tristă fiindcă răutatea lor îți afectează toată starea ta! Și sănătatea ta! Ei se hrănesc cu prostia răutatea! Iar tu ai educație primită de la părinți tăi, de aceia te deranjeză tot comportamentul lor de sălbatici de care dau dovadă și lipsă de educație!

Este și normal săte simți tristă când ai de aface cu asemenea colegi de clasă fără educație primită de la părinți lor. De aceaia ai și note care nu-s tocmai cum ți-ai dori să fie, care îți scade stima de sine fiindcă ei îți provoacă disconfort, stres, oboseală iar asta bine înțeles că-ți va afecta starea ești om normal! nu colegi din clasă sălbatici și haotici

Trebuie să discuți și cu profesorii tăi săle explici că ai colegi care te deranjeză, și sănt agresivi cu tine iar tu nu poți să înveți din cauza lor, fiindcă sănt ne astămpărați, și ne educați!

Ai făcut foarte bine că iai spus mamei tale tot ce ai pe inima ta și sufletul tău! happy bravo tot așa să faci! Părinți tăi sunt cei mai buni prieteni ai tăi și totul pentru tine! Care îți vor binele cu Adevărat!

1 răspuns:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu e normal ce se intampla la clasa voastra.
"nu prea inteleg nimic la scoala din cauza unor colegi", "unii colegi violenti, galagiosi" Nu te poti concentra din cauza lor.
Discuta cu diriginta.
Roaga parintii sa vina la scoala si sa vorbeasca despre problema asta cu dirigintele si directiunea.
Fiecare elev are dreptul la educatie. Acest drept al tau este incalcat de unii. Trebuie luate masuri.