Https://www.youtube.com/watch?v=bmQC83_9nbU Sunt mai mari decat ale tipei din videoclip? Nu cred, poate ti se par prea mari, dar sunt sigur ca nu arata urat.
Pai daca zici ca esti sportiva atunci muschiul pur si simplu s-a marit in urma efortul depus. Nu prea ai ce sa faci.
Draguta,practici scrima si spui ca ai picioarele mari? picioarele de la un anumit nivel numai cresc,nici prin alergare, cresc numai prin genoflexiuni + genoflexiuni si gantere.
Asculta la mine, stiu cu ce se mananca alergatu nocturn, am alergat si eu ceva timp, alergam noaptea in jurul orei 00 - 1:00 era liniste. Oricum, ti se par tie mari, stai sa vezi picioarele unui culturist.Acel sport ce faci tu nu necesita asa mult antrenament la picioare, din cate stiu doar jocul de picioare, insa nu sunt asa de 'antrenati muschi' ca si cand ai face cross, sau ciclism. stai linistita, si eu sunt un munte de om, si nu ma consider tocmai urat
Https://www.youtube.com/watch?v=bmQC83_9nbU Sunt mai mari decat ale tipei din videoclip? Nu cred, poate ti se par prea mari, dar sunt sigur ca nu arata urat.
Musculatura probabil tia crescut la picioare mai mult decat corpul de aceea ti se pare ca sunt groase un alt motiv ar fi celulita dar nu cred ca ai daca zici ca faci sport.
anonim_4396 întreabă: