Buna,
Uite ce te sfatuiesc eu : tu cum te simti acum? adica iti place cum arati, sau vrei sa te ingrasi doar pentru ca asa iti spune cineva? Daca tu te simti bine in pielea ta, lasa-i pe alti sa spuna ce vor.
si legat de suplimentele pe care vrei tu sa le iei, nu stiu ce sa zic, dar am avut un prieten care era slab, da foarte slab. a luat o gramada de vitamine si nu stiu ce medicamente, si s`a ingrasat:O. si acum nu mai poate sa slabeasca.
asa ca tu decizi, sper ca te-am ajutat:*
Nu ti-ai precizat varsta! Esti in plin proces de crestere si organismul tau este ocupat acum in primul rand cu dezvoltarea sistemului osos. De aceea disproportia dintre inaltime si greutate. Pe masura ce cresterea in inaltime nu va mai fi asa accelerata, o sa incepi sa iei si in greutate. Ai rabdare! Daca analizele ti-au iesit bune, nu te mai prostii cu vitamine si cu pastile pentru pofta de mancare. Fa miscare in fiecare zi si organismul iti va cere mancare in plus. Manaca fara retinere din toate (cu un plus pentru fructe si legume proaspete). Evita prajelile, mancarea prea grasa, mezelurile de magazin si conservele. Hidrateaza-te corespunzator. Iti doresc sanatate maxima!