| DasheR a întrebat:

Am o problema.parintii mei s-au certat de la o prostie si acum cred ca vor sa se desparta...ce sa fac? am incercat sa intervin dar au spus ca discuta o problema... tata i-a spus mamei ca vrea doar sa plece din casa. bla bla sad va rog ceva sfaturi daca puteti sa imi dati. Ms multbig grin

5 răspunsuri:
| Sixx a răspuns:

Pai gandeste-te cat de bine se intelegeau ei in rest... Daca asta a fost prima cearta sau e ceva ce se intampla des.Pana la urma tu nu poti interveni, sunt problemele lor.Da, sunteti o familie dar daca nu exista o relatie prea buna intre voi, parerea ta nu conteaza prea mult.

| neutrino a răspuns:

Cand dragoste nu mai e, nimic nu mai e.

| SwweetGirlFuny a răspuns:

Vorbeste cu ei fai sa inteleaga ca nu ar fi bine sa se desparta de la o prostie daca se iubesc cu adevarat sau poti sati descarci sufletul in fata lor zi le ce simti cat de dureros ar fi pentru toti

| andreee112 a răspuns:

Vorbeste cu ei! stiu ca e greu dar e cea mai buna variantawinking spune.le ca iti pasa de ei si vrei sa ai o familie unita nu sa aleagi intre mama si tatawinking si o sa inteleaga. VORBESTE CU EI ACUMA CAT NU E PREA TARZIU!

| duuudi a răspuns:

Eu zic sa ii lasi pe ei sa isi rezolve problema..totul trebuie lasat de la sine..doar nu intervenii..sunt adulti doar!