| Marynna a întrebat:

Am o problema pe care cred ca mai multe fete de varsta mea o au.Am 13 ani si parintii nu prea ma lasa sa fac mai nimic singura, am voie doar sa ies in fata portii sau sa ma duc pana la coltul strazii.Nu am voie sa ma duc cu prietenii la strand, in parc sau centru.Imi zic ca nu sunt destul de responsabila sa merg singura in acele locuri, dar m-au lasat odata sa ma duc la o petrecere la strand si au vazut ca am fost foarte responsabila. Tin sa precizez ca eu am diabet.Va rog, spuneti-mi ce ar trebui sa le zic ca sa ma lase si pe mine ce fac colegii mei

3 răspunsuri:
| Dianné a răspuns:

Si eu am aceeasi problema sa stiihappy. Te apreciez ca poti rezista la astfel de "cereri" ale parintilor de a nu te lasa singura mai pe nicaieri laughing. Explica`i de ce trebuie sa te lase un pic mai libera.Cum? Iti spune dianatongueAdica eulaughingIn primul rand... Da`i multeeee exemplehappyIntreab`o intr-o zi daca are incredere in tine! Acolo e o intrebare de baraj pentru ea rolling on the flooro sa zica, ca are, dar tu sa-i spui asa:"imi vei demonstra ca ai incredere in mine doar atunci cand ma vei lasa sa fac lucrurile pe care le fac si alti copii de varsta mea!". Daca nu merge...nu stiu ce sa zic.Oricum.multa bafta big grin!

| Aliiiin a răspuns:

Asa e si tata

| J u s t a răspuns:

Cred ca esti si mica si probabil ti'au mai spus 100 de persoane ca vor doar sa te stie in siguranta