Pai ar trebui sa-i explici mai bine despre treaba cu ''prietenul", dar mi se pare can ciudat sa se supere din aceasta cauza...Eu as crede ca e alta cauza., dar nah. Incearca sa-i spui cat de mult inseamna sa-ti fie prietena si ca nu-ti place sa fie trista si ca prietena ar trebui sa tina un secret pentru tine:* Sper ca te-am ajutat putin:*
Eu cred ca ea vrea sa le spui parintilor tai ca ai prieten [care cu siguranta nu te lasa sa ai] si dupa ce o sa te certe si o sa ajungi sa te desparti de prietenul tau din cauza parintilor... cred adica sunt sigura ca se va duce la el sal consoleze si cum se spune "sa til sufle" parerea mea aia nu este o prietena pentru tine sa nu ai incredere in ea, bafta :* si aprr imi dai funda)? te log:d
Pai cu ce sa te ajutam?:d
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea si sa clarifici situatia. daca ti'e prietena cu adevarat va intelege situatia dar trebuie sa o asculti si pe ea, poate are si ea dreptate
Pai daca spune asta ins ca ei ii place de pr tau si daca nu e asa spune-i ca nu are motiv d suparare daca u nu vrei sa ii spui parintilor tai... lolz frate asta nu e un motiv eoo cred ca incarca sa te desparta de el